louis vuitton damier canvas Stor slagsmål bryder ud i South Wichita

louis vuitton watch Stor slagsmål bryder ud i South Wichita

Wichita Police siger en familie kamp om børnepasning på fredag ​​kogt over til lørdag aften, da mellem 60 og 80 mennesker kom ind i en stor forstyrrelse.

En officer på scenen siger, at under kampen blev vinduerne brudt ud af et hjem og en kvinde havde mindre skader. Rapporter af en cykel, der kastes i en SUV, og en pistol, der bliver fyret, undersøges.

Officerer Moncler Outlet Online spørger folk med oplysninger til at kontakte dem.

Goddard-studerende og Marine hædret efter at have sparet choking studentGoddard-studerende og Marine hædret efter at have sparet choking-student Dakota Cook er en freshman på Eisenhower High i Goddard. Det sidste, han forventede under frokosten i torsdag, var at redde et venlevand.

Dakota Cook er en freshman på Eisenhower High i Goddard. Det sidste, han forventede under frokosten i torsdag, var at redde et venlevand.

Kansas afdelinger bekæmper brande fra rummetKansas departementer bekæmper brande fra rummetOpdateret: Mandag, 12. marts 2018 11:10 PM EDT2018 03 13 03:10:48 GMT

Et nyt værktøj hjælper brandmændene med at komme ud for flammerne i denne græsbrandsæson.

Et nyt værktøj hjælper brandmændene med at komme ud for flammerne i denne græsbrandsæson.

Skarpt fald i internationale studerende visa bekymrer nogle amerikanske kollegierSharp dråbe i internationale studerende visa bekymrer nogle amerikanske kollegierAt University of Tulsa, internationale studerende udgør 20% af den studerendes befolkning.

På University of Tulsa udgør Billige Moncler Outlet internationale studerende 20% af de studerendes befolkning.

Hutchinson offentlige skoler diskutere, godkende 2018 2019 skole kalenderHutchinson offentlige skoler diskutere, godkende 2018 2019 skole kalenderUSD 308

USD 308

Hutchinson Public Education Schools godkendte en ny kalender for skoleåret 2018 2019 mandag.

Hutchinson Public Education Schools godkendte en ny kalender for skoleåret 2018 2019 mandag.

Wichitans reagerer på Mizzou basketballspillerens kommentar, ‘der er ikke noget i Wichita.’ Wichitans reagerer på Mizzou basketballspillerens kommentar, ‘der er ikke noget i Wichita.’ ‘Jeg bad til Gud, vi sluttede ikke op i Wichita’ Kevin Puryear sagde: ‘Der er ikke noget i Wichita.’ Det er disse ord fra en University of Missouri basketballspiller, der ikke sidder godt med Wichitans.

‘Jeg bad til Gud, vi sluttede ikke op i Wichita,’ sagde Kevin Puryear. ‘Der er ikke noget i Wichita.’ Det er disse ord fra en University of Missouri basketballspiller, der ikke sidder godt med Wichitans.

Wichitans reagerer på Mizzou basketballspillerens kommentar, ‘der er ikke noget i Wichita.’ Wichitans reagerer på Mizzou basketballspillerens kommentar, ‘der er ikke noget i Wichita.’ ‘Jeg bad til Gud, vi sluttede ikke op i Wichita’ Kevin Puryear sagde: ‘Der er ikke noget i Wichita.’ Det er disse ord fra en University of Missouri basketballspiller, der ikke sidder godt med Wichitans.

‘Jeg bad til Gud, vi sluttede ikke op i Wichita,’ sagde Kevin Puryear. ‘Der er ikke noget i Wichita.’ Det er disse ord fra en University of Missouri basketballspiller, der ikke sidder godt med Wichitans.

Virksomheder, politiet forberede basketball fansBusinesses, politiet forberede basketball fansTusinder af mennesker forventes at besøge downtown Wichita starter onsdag.

Tusindvis af mennesker forventes at besøge downtown Wichita startende onsdag.

Chiefs releasing Tamba HaliChiefs frigivelse Tamba Hali Chiefs frigiver longtime linebacker Tamba Hali, en af ​​franchiseens karriere sack ledere, en person, der er bekendt med beslutningen, fortæller The Associated Press.

Chiefs løser langtidsspiller Tamba Hali, en af ​​franchisens karrieresedere, en person, der er bekendt med beslutningen, fortæller The Associated Press.