louis vuitton damen Storbritannien ’skal acceptere EU-borgere’ ret til at arbejde i Storbritannien for adgang til det in

louis vuitton onlineshop Storbritannien ’skal acceptere EU-borgere’ ret til at arbejde i Storbritannien for adgang til det indre marked ‘

Storbritannien vil kun få lov til at bevare adgangen til det indre marked, hvis det accepterer EU-borgernes ret til at arbejde i Det Forenede Kongerige, har Slovakiens og Tjekkos ledere insisteret.

Efter at have mødt i den slovakiske hovedstad Bratislava, sagde Robert Fico og Bohuslav Sobotka, at de ‘kan’ ikke forestille sig ‘deres borgere ville ikke modtage ligebehandling, efter at Storbritannien forlod EU.

Slovakiske præsident Fico, hvis regering har EU’s roterende Billige Moncler Outlet formandskab, sagde han ‘vil kæmpe hårdt’ for rettighederne for omkring 70.000 af hans landsmænd og kvinder bosiddende i Det Forenede Kongerige.

Hr. Sobotka sagde, at EU var nødt til at stå forenet i forhandlinger om Storbritanniens ‘Brexit’ skilsmisseaftale ‘med resten af ​​blokken.

Advarslen kom efter, at Downing Street insisterede på, at Brexit ville føre til, at London kunne styre antallet af personer, der kommer til Storbritannien fra EU.

Nummer 10 beskrev også rapporter, at regeringen havde afgjort en ‘hard Brexit’ forhandlingsstilling som ’spekulation’ forud for en keynote-adresse til verdenshandelsorganisationen af ​​international handelsminister Liam Fox i Schweiz tirsdag.

Indvandringen er vendt tilbage til toppen af ​​den politiske dagsorden, efter at Theresa Mays tilhængere slog tilbage med påstanden om, at hun var mærket ‘Lily Delivered’ af David Billige Moncler DunJakke Cameron, efter at hun scuppered hans planer for hårde nye kontroller af EU’s arbejdskraft til Storbritannien.

Fru Mays lejr tog det usædvanlige skridt med at frigive detaljerne i sin private korrespondance med hr. Cameron, efter at en ny bog hævdede, at hun havde blokeret planer om at bremse tallene i Storbritannien fra EU.

Cameron havde ønsket den såkaldte ‘nødbremse’ som en del af hans EU-genforhandling for at overbevise vælgerne om, at han ville kunne reducere indvandringen, hvis Storbritannien forblev i EU.

Men i sin bog, All Out War, siger Sunday Times, politisk redaktør Tim Shipman, at han var forhindret i at gøre det af fru May, som da var hjemme sekretær og den daværende udenrigssekretær Philip Hammond, nu kansler for statskassen.

Det citerer en Cameron aide som siger: ‘Hammond talte først og hævdede, at vi bare ikke kunne gøre noget, der ville få en umiddelbar hindbær i Europa. Theresa sagde meget, meget lidt, og sagde blot, at vi bare ikke kunne gå imod Merkel. ‘

En ’synligt deflateret’ hr. Cameron siges at have vendt sig til en embedsmand og sagde: ‘Jeg kan ikke gøre det uden deres støtte. Hvis det ikke var for mine liljeleverede kabinetkolleger. ‘

Men ifølge de detaljer, der blev udgivet i maj-lejren, skrev hun to gange brev til ham i november 2014 og maj 2015, hvor hun fremførte sagen for en nødbremse.

I første omgang siges hun at have foreslået nødbremsen som en af ​​en række foranstaltninger for at genbalancere borgernes ret til at bevæge sig inden for EU, så de nationale regeringer kan handle i deres bestående befolknings interesse.

I det andet blev hun hævdet at have hævdet, at nødbremsen var afgørende for at skære tal og overbevise offentligheden om, at regeringen var i stand til at politiere sine egne grænser.

Fru Mays talsmand fortalte en Westminster briefing: ‘Der er absolut ingen tvivl om, at premierministeren går ind for indvandringskontrol.

‘Efter Brexit vil vi kunne styre antallet af mennesker, der kommer til Storbritannien fra EU, hun har gjort det til G20, og hun har gjort det andetsteds.’