louis vuitton agenda stokes landowner vrede med tilbageslag regel

louis vuitton nail tips stokes landowner vrede med tilbageslag regel

I september sagde guvernør Matt Mead, at han håbede, at en større buffer mellem boliger og borerigge ville forhindre den type kontrovers, der har været bedøvet Colorado de seneste år, hvor nogle samfund har forsøgt at forbyde olieudvikling.

Udvidelse af denne afstand med 150 fod syntes at have den modsatte virkning.

Landowners rev i Wyoming Oil and Gas Conservation Commission ’s beslutning tirsdag for at hæve statens tilbageslag fra 350 fod til 500 fod og sagde afstanden tilbød lidt til ingen beskyttelse for familier, der bor nær borerigge.

‘Jeg’ er en 8 jern væk fra en 10 acre industri katastrofe. Det gør mig ikke godt, ’sagde Wayne Lax, et hus i Laramie County.

‘Jeg Moncler Outlet Online tror ikke, vi er blevet hørt,’ sagde Broder Brooks, hvis hjem uden for Cheyenne støder på en foreslået udvikling. ‘Mit spørgsmål er: Hvem beskytter grundejeren?’

‘Nogle af vores medlemmer ser rødt lige nu,’ sagde Alex Bowler, formand for Cheyenne Area Landowners Coalition, som havde foreslog en kvart kilometer afstand.

Laramie County har været epicenter for tilbageslagsdebatten. Wyomings mest folkerige amt oplevede en oliebomlet sidste år. Udgangen der voksede fra 1,4 mio. Tønder i 2013 til 3,8 mio. Tønder i 2014, ifølge statsstatistikker.

Krydset mellem boliger og oliefelter viste sig at være en kontroversiel blanding, der førte staten til at overveje tilbageslagsreformen.

Laramie County landownerspledged at fortsætte deres kamp, ​​men hvilken form, at indsatsen tager, er stadig at blive set. Cheyenne Area Landowner’s Coalition har endnu ikke mødt for at tale om de næste skridt, sagde Bowler.

De to mest sandsynlige muligheder søger hjælp gennem lovgiveren eller en amtsordinans. Grevskaber er ikke tilladt i henhold til Wyoming lov at passere nogen forordning forbud olie og gas udvikling. Landstingskommissærerne kunne dog kræve yderligere afbødende foranstaltninger for at afbøde virkningerne af udviklingen, sagde Bowler.

‘Jeg synes det er rimeligt at sige, at vi ikke er færdige med dette problem,’ sagde han.

Industrigrupper udtrykte håb et større tilbageslag ville forbedre landsejeren selskabsrelationer.

Den endelige regel kræver, at virksomheder arbejder inden for 1.000 fod af et hjem for at indsende afbødningsplaner for støv, støj og lys. De kræver også, at virksomhederne underretter de nærliggende husejere 30 dage før opførelsen af ​​en brøndpude begynder, sagde Petroleum Association of Wyoming Vice President John Robitaille.

‘Nogle af disse ting, hvis jeg husker, blev bedt om ikke af os. Jeg tror, ​​at de (landejere) blev hørt. Vi fik bestemt ikke alt, hvad vi foreslog,’ sagde Robitaille. ‘Det er mit håb, at alle kan arbejde sammen og opnå god udvikling sammen med at opretholde gode relationer.’

Forøgelsen til et 500 fods tilbageslag bringer Wyoming i tråd med andre store olie- og gasproducerende stater. North Dakota har et 500 fods tilbageslag. Det samme gør Colorado, selvom det også kræver afbødende foranstaltninger for brønde inden for 1.000 fods bygninger med høj brug. Texas forlader sagen op til lokalsamfund. Med 1.700 producerende brønde inden for byens grænser, Fort Worth, Texas, har et tilbageslag på 600 fod.

Især Colorado har oplevet hårdt bekæmpede kampe mellem industrien og dem, der søger at forbyde boring i deres lokalsamfund. Longmont og Fort Collins passerede hver især forbud mod fracking, men så de foranstaltninger, der blev overtrådt af de statslige domstole.

I forslag om at øge Wyoming s tilbageslag, sagde Mead, at han håbede at undgå denne type kontroverser.

‘Som vi ser konflikt, især i den sydøstlige del af staten, skal vi være proaktive og tage fat på det,’ sagde Mead i september-interviewet. ‘Vi elsker olie- og gasudviklingen med hensyn til indtægter. Men som (tilsynsførende Mark Watson) påpegede, vil nogen vågne op og pludselig har de en olie rig. Hvad vi vil sikre os, at vi undgår, er en overreaktion vi oplevede i Colorado. ‘

På tirsdag anerkendte guvernøren den nye regel, at jeg ikke ville glæde alle sammen. Alligevel skildrede han det som en forbedring, idet han bemærkede, at det ikke kun øger tilbageslaget, men giver overfladeejere en meddelelse for første gang i statens historie.

‘Jeg’ er tilfreds med reglen. Jeg synes det er en god regel, ’sagde Mead.’ Jeg ved, at det ikke kommer til at tilfredsstille alle, men i den henseende har vi gjort et godt stykke arbejde, der forsøger at finde det søde sted. ‘

Boringen har ebbed i Laramie County siden oliepriserne kollapsede sidste år. Der var to rigge, der arbejdede i amtet i sidste uge, ned fra de fem boringer i området i løbet af meget af 2014, ifølge Baker Hughes.

Afmatningen i boringen kan få problemet til at falme fra offentligt syn, i det mindste på kort sigt. Men nogle landejere forpligtede sig til at fortsætte deres kamp uanset, og sagde, at de var nødt til at udvide den offentlige indsatsindsats i et forsøg på at sikre strengere regler.

Lax, Laramie County landowner, sagde, at han oprindeligt følte sig besejret, da han hørte nyheden om kommissionsens beslutning.

‘Så gik jeg,’ takker Wyoming Oil and Gas Conservation Commission. Du har givet mig en grund til at kæmpe endnu hårdere, ’sagde han.

Som en tredje generation Wyomingite, der kender min Billige Moncler Sale stats historie meget godt, finder jeg kommentarerne til denne artikel ekstremt interessant. En af mine naboer med en ranch baggrund hylder en af ​​mine naboer med en olie- og gasbakgrund, fordi han og en allieret udfordre en af ​​mine naboer i Laramie County for at være bekymret over de nye tilbageslagsregler, der er udviklet af olie- og gaslobbyen. Ironisk nok har landbruget og udvindingsindustrien kontrolleret statens politikere siden territoriale dage sammen med min forfædres arbejdsgiver, den UPRR. Jeg tvivler ikke et øjeblik om, at den tilsyneladende uenighed mellem landbrug og O, der afspejles i kommentarerne, er chimær, men det er sjovt at læse. Giv de kræfter, der er dårlige, Proteus. Vi har ikke vundet mange argumenter i Cheyenne siden statehood, og måske er dette en start.

Nå, da jeg var født i Sheridan og opvokset i Gillette, flyttede jeg til Cheyenne, ikke sikker på, hvorfor jeg ville blive betragtet som en ‘out of state radical’, men jeg er ikke overrasket, da tilsyneladende ingen kan forstå en afvigende mening.

Jeg går meget ind for et kvartil tilbageslagskrav; Disse brønde er støjende og lune, for ikke at nævne ekstremt farlige.

Af den måde er oliegas ikke de eneste industrier i denne tilstand; hvis vi havde nogen vision for fremtiden overhovedet, tænker vi mere alvorligt på, hvad der sker med vores stat og økonomi, da indtægterne og efterspørgslen efter disse produkter fortsætter med at falde.