geldbeutel louis vuitton Stor kamp muligvis involveret en pistol på

louis vuitton evora Stor kamp muligvis involveret en pistol på

Lørdag før kl. 17.00 reagerede officerer fra Concord Police Department på rapporten om en stor kamp, ​​der involverede fødselsdagsfestede deltagere på ‘The Jungle’ i Willows Shopping Centre (1975 Diamond Boulevard).

Concord Police siger ved ankomsten, at officerer blev underrettet om, at et af de involverede emner var bevæbnet med en pistol. De blev yderligere underrettet om, at emnet måske har afladet skydevåben på et tidspunkt, på ydersiden af ​​virksomheden. Officerer havde succes med at evakuere virksomheden sikkert, men emnet med skydevåben var ikke placeret.

Enhver med oplysninger om denne sag bliver bedt om at henvende sig til undersøgelsesafdelingen for Concord Police Department på (925) 671 3030 eller Concord Police Department fortrolige ‘tip line’ på (925) 603 5836

Jeg kan godt lide at bifalde handlingerne fra Concord PD. Uden at vide, hvor alvorligt problemet var, var CPD mere end opmærksom på indkøbscenteret, samfundet og junglegæsterne. De var professionelle og gjorde alt, hvad vi håber, de ville under omstændighederne. Hvad angår The Jungle, er de ikke en forretning som nogen ovenfor beskrevet og stadig giver et sjovt og underholdende sted for børn at gå og lege sikkert. Desværre var det den ødelagte øjeblik for så mange af disse børn.

Skam. Jeg tager mine børn til hver af deres fødselsdage for kun ugedagspartier (mindre sindssyge) og det fantastiske. Jeg er ikke en af ​​de forældre, som du ville kvalificere som materiale eller hvad ovenstående bemærkede, men jeg ved, hvad du mener med forældre, der fejrer episk stil i at være til stede for deres babyer. Og tick tick tæppe tock måske en anden debat om love mod pistol vold er for sent. Eller vi kunne bare fortsætte med at vente på den næste tragedie, der finder sted for vores næste uskyldige offer, mens vores redneck NRA whinges om alt og hvordan det er for svært.

Denne hændelse har intet at gøre med § 8, for alle de lænestol sociologer derude. Det har mere at gøre med vores våbenkultur, der giver os et land bevæbnet til tænderne, men mangler færdigheder og følelsesmæssig modenhed for at vide, hvad de skal gøre med disse våben.

Det er ligesom at sige, at alle har en forfatningsmæssig ret til at eje og køre bil, men ikke kræve føreruddannelse eller kørekort. Ingen førertest, ingen skriftlig prøve af vejreglerne, ingen fysisk screening. Måske en smule papirarbejde. Og hvis de lokale / statslige regler er for svære at få en bil, så bare til en nabostat, hvor de ikke bryr sig. Så spekulerer på, hvorfor der er kaos derude på vejene. Det utrolige gør det sværere at betjene et køretøj på offentlige veje, end vi køber en pistol.

Alt for dårlig dette skete. Bashing CPD er ikke vejen at gå, de er for det meste en meget professionel gruppe og holde denne by fra spiral ved at løse de fleste voldelige forbrydelser, der finder sted her. Også de stillinger, der bebrejder sektion 8 og lignende, gør store antagelser, der synes at være baseret på racisme. Don antager, hvor nogen var fra, hvis det ikke er i artiklen. Det bør også ikke være en forbrydelse at være Billige Moncler DunJakke fattig og tage dine børn til et sted for at leve et bedre liv. Concord er en by, der kan tilbyde det dels på grund af en god, professionel politistyrke. Den eneste skam her er, at idiot med pistolen blev anholdt.

Hej gøende ved naturligvis ikke noget om våben eller våbenlov. Bare for at uddanne dig, er hjemmehørende i Californien lovligt at købe et skydevåben hos en pistolforhandler i enhver anden stat end Californien, især de omkringliggende. Californien har ikke gensidighedsaftaler med disse stater, så hvis du viser et Californien ID, kan de sælge direkte til dig, medmindre det er gennem en licenseret Ca ffl-overførsel, og du har baggrundskontrol og ventetid. Da Ca ikke anerkender andre stater, anerkender borgerne ret til at transportere andre stater, at vi ikke anerkender vores ret til at købe. Men hvis du spørger dine børn, kan de fortælle dig, hvor du kan købe en pistol fra bog og uopnåelig her i Claycord.

Shoulda Coulda på Claycord Online Museum Park N Shop Tilbage i 1950’erne husker jeg at det hedder Park N Shop. Det var en ny mobil alder, da du kunne hoppe i din bil og køre til en af ​​de

Dr Jellyfinger på Rattle Snake Bites 33 år gammel mand i Lime Ridge Open SpaceDu kan fiske efter slanger bare ved at bruge en Beanie Baby eller fuzzy cat legetøj som en lokke. Snake bites bliver snagged. det er godt

Dr. Jellyfinger on Coroner identificerer 60 år gamle sikkerhedsvagt myrdet på jobbet i valnød Creek. Det kan ikke være at tale om bestemte etniske grupper eller religioner. Hvis nogen overtrådte den joke, er jeg en 300 pund rødhåret kinesisk kvinde og

CO på brasilianske Steak House Flytter ind i den gamle Mimi bygning på Willow Pass Rd. i ConcordNot en kæde BRASAS DO BRAZIL CHURRASCARIA Corporation papirer blev indgivet til staten California 02 28 18 med en Concord Person som ejer.

Abbie R. på Claycord Online Museum Park N Shop Tilbage i 1950’erne I december 1963 havde Park og Shop en åben luft ‘Santa Bus’, der tog min familie på tur rundt i indkøbscenteret, og

Cyco Miko på brasiliansk Steak House Flytter ind i Old Mimi Building på Willow Pass Rd. i Concord Jeg troede, at de byggede lejligheder der nede.

Dr Jellyfinger på Claycord Talk om politik Jeg får det. Kunne lide at være Dennis Guilder (Arnie Cunninghams veninde Billige Moncler DunJakke i filmen ‘Christine’).

Barbie Pige på Rattle Snake Bites 33 år gamle mand i Lime Ridge Open Space Måske kan du smide det en hund kiks. Åh, forkert biter. : 0)

Sagde jeg det ud højt på vandkøleren Pige Scout Cookies Hvilket er dit FavoriteFrozen Thin Mints.

Anon on the Water Cooler Pige Scout Cookies Hvilken En Din FavoriteHands Down Tagalong ’s

biggus thinkus on Coroner identificerer 60 år gamle sikkerhedsvagt myrdet på jobbet i valnød creekhugger det er noget vrede. for mange mennesker bliver døde. hvordan kommer vi / de / dem ind i denne stilling? Dr. Jelly, i begyndelsen var jeg

RunnerDope på Claycord Online Museum Park N Shop Tilbage i 1950’erne Concord fejlen kører under Systron Donner, hvor jeg arbejdede i 11 år. Det kører også lige under BART sporene på Galindo.

Mystic Mystic on Unleashed Dog Bites Mand i Lime Ridge Open Space på søndag (FOTO) Ah, ’service hunden’ quandary! Jeg arbejder på en bykørsel facilitet, der har et stort tegn med angivelse af hunde, er ikke tilladt i henhold til byordinans

Dr. Jellyfinger on Coroner identificerer 60 år gamle sikkerhedsvagt myrdet på jobbet i valnødkage. Det kunne have været noget så simpelt som en off color joke, som. Q: ‘Hvad er forskellen mellem irske kvinder og arabiske kvinder? A:

RunnerDope på Claycord Online Museum Park N Shop Tilbage i 1950’erne Probably ’60 eller’ 61. 680 blev bygget i 1961 og jeg ser ingen tegn på det.

RunnerDope på Claycord Online Museum Park N Shop Tilbage i 1950’erne var det Tia Maria i midten af ​​70’erne. Lige vest for det var der en restaurant ved navn Henry den 8. samtidig.