gefälschte louis vuitton taschen ebay Storbritanniens maj fortæller Skotland om

iphone hüllen louis vuitton Storbritanniens maj fortæller Skotland om

LONDON / EDINBURGH, 16. marts (Reuters) Den britiske premierminister Theresa May fortalte den skotske regering i torsdag ‘nu er ikke tiden’ til en anden folkeafstemning om uafhængighed og siger, at det ville være uretfærdigt at bede folk om at stemme uden at vide resultatet af Brexit-forhandlingerne .

Mens maj ikke kunne sige, at hendes regering ville blokere for en anden uafhængigheds folkeafstemning, var hendes skotske minister David Mundell mere retfærdig. Han udelukket enhver diskussion om proceduren for at starte en afstemning nu og straks hævede hackler nord for den engelske grænse.

Skotske nationalister har opfordret til en ny folkeafstemning og anklager maj for alle, men ignorerer deres krav i hendes forberedelser til skilsmissesamtaler med EU.

Skotland stemte for at forblive i EU i juni sidste år, og skotsk statsminister Nicola Sturgeon sagde efter maj, at det ville være uemokratisk at blokere en uafhængig folkeafstemning.

Anmærkningerne opstod ante i en krig af ord over skotsk uafhængighed, da Storbritannien forbereder intensive EU-afslutningsforhandlinger.

‘I øjeblikket skal vi arbejde sammen, ikke trække fra hinanden,’ sagde det til britisk tv.

‘Vi skal arbejde sammen for at få den rigtige aftale for Skotland, den rigtige aftale for Storbritannien. Det er mit job som premierminister, og derfor siger jeg til SNP (Det skotske nationalparti) nu er det ikke tiden. ‘

Mundell sagde, at der ikke ville være forhandlinger om sektion 30, en procedure, der gør det muligt for det skotske parlament at lovgive om en folkeafstemning om uafhængighed.

‘Vi går ikke ind i drøftelser eller forhandlinger om en § 30-aftale, og enhver anmodning på dette tidspunkt vil blive afvist,’ fortalte Mundell en pressekonference.

Han nægtede at afklare, om eller hvornår en afstemning kunne finde sted.

Sturge slog tilbage og anklagede Mays regering for at være bange for at lytte til skotterne.

‘Ethvert bud fra den britiske regering om at blokere Skotlands befolkning fra at træffe valg vil være uholdbar, udemokratisk og fuldstændig uholdbar og tydeligt viser, at den britiske regering erkender, at den er ude af skridt med det skotske folk,’ sagde hun i en erklæring.

‘Det ville være skandaløst for det skotske parlament at blive frosset ud af processen.’ Sturgeon sagde, at Skotland skulle have chancen for at blive i EUs lukrative indre marked og holde en åben dørpolitik til indvandrere efter afstemningen for at forblive og har kritiserede maj for ikke at høre den skotske regering om sin strategi.

Den skotske grønne, et andet uafhængigt parti, sagde, at maj risikerede at øge støtten til uafhængighed, hvis hun ønskede at veto en beslutning, som forventes af Skotlands delegerede parlament næste uge.

Sturgeon er på ingen måde garanteret for at vinde en folkeafstemning kun 2 1/2 år efter at skotterne stemte for at holde foreningen, men hun har formået at lægge pres på maj bare dage før Storbritannien forventes at udløse artikel 50 i EU’s Lissabontraktat og start den formelle skilsmisse procedure.

May er en unionist og vil kæmpe Billige Moncler DunJakke hårdt for at holde Storbritannien sammen, men hendes regering vil blive strakt i at forsøge at forhandle en god aftale med EU og holde voksen eurosceptikere i hendes herskende konservative ombord.

Storbritanniens stemme om at forlade bloket i juni uddybede geografiske og sociale afdelinger i landet, hvor Skotland og Nordirland stemte for at blive i blokken, mens England og Wales støttede en exit.

Maj siger, at regeringen har forpligtet sig til at engagere sig med hele Storbritannien over Brexit for at forhandle en god aftale for alle, hvilket tyder på, at der ikke burde være nogen folkeafstemning uden uafhængighed, indtil en endelig aftale er nået med EU.

‘At se på dette problem på dette tidspunkt ville være uretfærdigt, fordi folk ikke Moncler Jakke Dame ville have de nødvendige oplysninger til at træffe en så afgørende beslutning,’ sagde May. (Yderligere rapportering af William James; redigering af Toby Davis og Pritha Sarkar)