china louis vuitton Stop hoste med disse 11 hjemmehjælpemidler

louis vuitton angebote Stop hoste med disse 11 hjemmehjælpemidler

En hoste kan være det første advarselsskilt, at du kommer ned med forkølelse eller influenza. (Nooo!) Men en hoste kan også skyldes sur reflux, en kamp med sæsonallergier eller bronkitis. ‘A hoste er forårsaget af en irritation, der kilder din strubehoved, og din krop reagerer ved at reflektere musklerne for at udvise det, ‘forklarer Leslie Mendoza Temple, MD, medicinsk direktør for Integrative Medicine Programmet på NorthShore University HealthSystem.

Virkeligheden er, at en hoste er mere end bare irriterende. Det tager et stykke tid at gå væk, og det er helt normalt. Faktisk stinker en host rundt i 18 dage i gennemsnit ifølge en 2013-undersøgelse i Annals of Family Medicine. Mens mange mennesker vender sig til antibiotika i dette tilfælde, er meds er ofte ineffektive. Du behøver dem bare fordi du har hostet i et par uger.

Endnu vigtigere at søge efter andre behandlinger for at øge dit immunsystem og hjælpe din krop med at bekæmpe det, der forårsager dine hostepasninger. Det er der naturlige hosteherringer kommer ind. Når det er sagt, ‘hvis du hoster om natten, kan ikke sove, og bliver ikke bedre, se din læge. Fortsæt ikke med at forsøge at afhjælpe efter afhjælpning, ’siger Dr. Mendoza Temple. Der kan være et andet problem ved spil som udiagnostiseret astma.

Her er 11 naturlige midler til en hoste, der virkelig virker. Slap af, du vil snart trække vejret.

RELATERET: 14 måder at lindre en ondt i halsen på

Når en host opdrætter, skal du tage et ekstra langt brusebad. ‘At være i et varmt brusebad er det bedste du kan gøre,’ siger Dr. Mendoza Temple. ‘Hold dig derinde og lad dampen berolige dine vejrtrækninger’, siger hun og tilføjer, at det hjælper med at reducere spændingen i din hals, der stimulerer hacking. Det er et godt alternativ, når du forsøger at undgå at give børn (eller selv) hostemedicin. Der er ingen hård og hurtig bestemmelse om, hvor længe du skal forblive i, men tag dig tid. Træd ud og Billige Moncler Jakke Herre tør af, når din hoste begynder at stille ned.

Hvis din host stammer fra allergi, bør dit første skridt effektivt behandle disse allergier og undgå dine udløsere. En god mulighed er en neti pot, der vasker væk pollen fra slimhinderne i dine næsepassager, forklarer Dr. Mendoza Temple. Allergier får al opmærksomhed om foråret, men de kan være lige så onde i efteråret eller endog året rundt, hvis du har kæledyr eller støvallergi. ‘Hvis du vil leve med dit kæledyr, skal du fjerne allergenerne fra din næse,’ siger hun. Filtre thatremove allergener fra luften kan også hjælpe. Tag et brusebad efter at have lavet opbevaring af huse for at skylle af allergener.

Når du føler dig mindre end i stand til at klare dine daglige opgaver, så slår du på knoglesvamp eller lager, anbefaler Termeh Feinberg, ph.d., en urtepidemiolog og postdoktor ved University of Maryland School of Maryland Center for Integrativ Medicin. Hun gør hende hjemme og smider i andre sygdoms- og hostekæmpende madvarer, som antiviral timian, immunforstærende shiitake-svampe (hold stilkene på!) og hvidløg og antioxidant rige citronsaft og gurkemeje, alt sammen tilsat smag. Hvis du laver dit eget, kommer det Billige Moncler DunJakke ikke til at ske , køb højkvalitets boks mærker som Kettle Fire Bone Broth. Derefter læge dem med disse gode til dig grøntsager og urter.

RELATERET: 7 sunde kyllingesuppe opskrifter

En ridset, irriteret hals har brug for et dejligt smøremiddel for at forhindre kittelser, der fører til hacking passer. Dr. Mendoza Temple anbefaler denne sammensætning, hun lærte af en kollega: Tag lokal, rå honning og bland i kanel, gurkemeje, en smule sort peber og pulveriseret ingefær. Du skal ikke bekymre dig om mængderne, bare øje det. ‘Når du blander det sammen smager det som en asiatisk grill marinade,’ forklarer hun. Knæk en halv teskefuld eller teske ad gangen, så den kan belægge din hals. er honning antiviral og antibakteriel, når det er råt, men forskning har vist, at det undertrykker natten hoste hos børn. Krydderierne hjælper også med at opbygge dit immunsystem.

Varm te og andre varme væsker som suppe er iboende beroligende for en vred hals. ‘Når du beroliger området, vil din krop stoppe med at forsøge at udvise noget,’ siger Dr. Mendoza Temple. Således kan du lægger te i hele dagen og hjælpe med at undertrykke hoste. Hun siger, at du kan bruge te, som du kan lide vigtig, da det betyder, at du ‘er mere tilbøjelig til at drikke det regelmæssigt. Men hvis du vil have noget bestemt, skal du gå til glat elm eller marshmallow root te. (Køb dem separat eller i te mærket Throat Frakke, der indeholder lakridsrod, glat elm og marshmallowrod.) ‘Disse urter er meget beroligende for vævene, de rører ved’, siger Dr. Mendoza Temple.

RELATERET: De bedste te til søvn, angst, oppustethed, kramper og meget mere

For de tidspunkter, hvor du får lidt kilden i halsen og tror, ​​oh, jeg bliver syg, gå til oreganoolie. Dr. Mendoza Temple anbefaler denne rettelse, men retfærdig advarsel: ‘Det er bittert og det brænder.’ Påfør en dråbe til hver side af din tunge og lad det trickle tilbage i din hals. I starten kan oreganoolie få dig til hoste, men i sidste ende undertrykker den hackingen. Urten hjælper med at dræbe bakterier og flagere immunsystemet for at gå efter området. ‘Dette har virkelig hjulpet mig til at forhindre hoster og miste min stemme. Jeg har mange patienter, der sværger, det virker også,’ siger hun.

RELATED: 20 Over the counter Cold Remedies: Hvad virker, Hvad betyder det ikke

Ligesom et brusebad kan gøre underværker for hoste, så kan en dampbehandling med eukalyptusolie. Fyld din vask med meget varmt vand og et par dråber eucalyptusolie, læg et håndklæde over hovedet og læg hovedet over vasken. Træk vejret dybt i 10 minutter. Eukalyptusolien hjælper med at bryde op i næsestop, mens dampen fugter en tør hals. (Du kan også lægge et par dråber af olien i en befugter, siger Dr. Mendoza Temple, men husk at rengøre enheden pr. Producentens anvisninger.)

Før koldt og influenza sæson tager fat, lager op på et par urter. Nogle gode muligheder: Elderberry (det kan have antivirale egenskaber), kamille (det er en antispasmodisk, hvilket betyder at det stopper din hoste refleks), mullein blad (for dets beroligende evner), og ginseng (for at øge kroppens naturlige forsvar mod stressorer, herunder sygdomme). Feinberg smider om en spiseskefuld af disse tørre urter i en spiseskefuld honning og lader den stejlere over lav varme på komfuret. Så stammer hun sirupen gennem ostekloth. Du kan tage væsken lige et par gange om dagen eller rør i en kop te.

For at få vores tophistorier leveret til din indbakke, skal du tilmelde dig HEALTH nyhedsbrevet

Alle udvalgte produkter og tjenester er udvalgt af vores redaktører. Tilbud kan ændres uden varsel. 2017 Health Media Ventures, Inc. Food Collection og MyRecipes Network. Materialet på dette websted er beregnet til at være af generel oplysning og er ikke beregnet til at udgøre medicinsk rådgivning, sandsynlig diagnose eller anbefalede behandlinger. Se brugsvilkår og privatlivspolitik (dine California-rettigheder) for mere information. Annoncevalg