Nelson volleyball splitter par

Nelson volleyball splitter par

‘[Appomattox] var en hårdere kamp, ​​hvor vi konkurrerede, men gjorde for mange rammebilleder for at overvinde underskuddet. Vi fortsætter med at kæmpe til tider træffe gode beslutninger på vores hits,’ sagde Nelson coach Vicki Crawford. ‘Vi afslutter den sædvanlige sæson i næste uge med to hjemme-spil tirsdag og onsdag mod William Campbell og derefter Amherst, og derefter Billige Moncler Sale væk på torsdag i Gretna. Vi er i øjeblikket 8 7, afhængigt af resultatet af næste uge, der bestemmer vores seeding for konference turnering. ‘

Nelson stats: Treshanda Crawford, 12 graver; Raelyn Billige Moncler Outlet McGarry 9 dræber, 11 graver; Sarah McGarry, 7 dræber, 2 blokke; Kate Strong 10 hjælper; Kalley Seitz 11 hjælper.

‘Et hårdt slået kamp med begge hold udveksling af point. Vi var i stand til at kæmpe hårdt nok til at vinde,’ sagde Crawford. ‘Noget vi har arbejdet på hele sæsonen, lukker tætte spil, begynder at betale sig. Indsatsen hele natten var god. Intensiteten af ​​kampen holdt fansen forlovet, hvilket hjalp os med at vinde en sejr.’

Nelson stats: Raelyn McGarry 18 dræber, 14 grave; Megan Seitz 10 dræber, 9 graver; Treshanda Crawford 10 graver; Kalin McGarry 10 graver; Kate Strong 12 assists, 7 digs; Kalley Seitz 23 hjælper, 10 graver; Sarah McGarry 9 dræber, 5 blokke.