Nelson søger fjerde sigt på Fargo skole bestyrelse

Nelson søger fjerde sigt på Fargo skole bestyrelse

I løbet af hendes 13 år i bestyrelsen tjente Nelson to betegnelser som præsident og flere betingelser som formand for regeringskomiteen og kommunikationsudvalget. Nelson er direktør for Boys Girls Club og Fargo Youth Commission, et nonprofit partnerskab. I 2017 blev hun udpeget som en af ​​15 amerikanske efterskoleambassadører, der Moncler Jakke Dame fortaler for uden for skoleprogrammering. Hun er Fargo Early Childhood Education Coalition Chairwoman og tjener på bestyrelsen i Great Plains Food Bank, Fargo Public Schools Foundation og Fargo Police Department’s Units Badges. ‘Næsten alle aspekter af mit liv er forpligtet til at forbedre børnenes futures, ’sagde hun med at annoncere hendes kandidatur til genvalg. ‘At være et skolemedlem gør det muligt for mig at udnytte mine allerede eksisterende bestræbelser på at gøre en endnu større effekt for børn.’ Nelson, der er gift med Russell Peterson, Concordia professor og musikant, har tre børn. Hun deltog i Horace Mann, Ben Franklin og North High public schools. Fargo skolestyrelsens valg falder sammen med den 12. juni primære. I 2017 blev hun udnævnt til en af ​​15 amerikanske efterskoleambassadører, der fortaler for ikke-skoleprogrammering. Hun er Fargo Early Childhood Education Coalition Chairwoman og tjener på bestyrelsen i Great Plains Food Bank, Fargo Public Schools Foundation og Fargo Police Department’s Units Badges. ‘Næsten alle aspekter af mit liv er forpligtet til at forbedre børnenes futures, ’sagde hun med at Billige Moncler DunJakke annoncere hendes kandidatur til genvalg. ‘At være et skolemedlem gør det muligt for mig at udnytte mine allerede eksisterende bestræbelser på at gøre en endnu større effekt for børn.’ Nelson, der er gift med Russell Peterson, Concordia professor og musikant, har tre børn. Hun deltog i Horace Mann, Ben Franklin og North High Public Schools.