Nelson Roman løber til genvalg som Ward 2 Councilor i Holyoke

Nelson Roman løber til genvalg som Ward 2 Councilor i Holyoke

Jeg vil gerne vende tilbage til Rådet for at gennemgå mange af de ordrer og projekter, jeg har fremlagt for at hjælpe med at gøre Ward 2 og City til et renere, sikrere og mere levende samfund. Jeg har en rekord, der er stærk og følger mit princip, at folk i min menighed og by kommer først.

Det ville være en ære at blive tilbudt en anden periode af beboerne i Churchill, Ingleside, Springdale og South Holyoke. Jeg vil fortsætte med at bygge videre på det arbejde, der i øjeblikket gøres.

Nogle af højdepunkterne i mit første mandatperiode har været passagen og oprettelsen af ​​det pittorianske kulturområde (South Holyoke / Flats), udvidelsen af ​​ansvarsområde for Det Blandede Udvalg i Skoleudvalgets byråd. Også gennemgangen af ​​Fællesskabets bevaringslove og et øget skub for fokus på at øge byernes indtægtsstrømme. Passage af strengere og mere strømlinede opholdskrav til alle bydeltagere og fremhæve behovet for stærkere håndhævelsesmekanismer for nuværende opholdskrav til alle byens medarbejdere. Forty procent af alle de ordrer, jeg har fremlagt i mit første sigt, vedrører livskvalitet, der kom gennem direkte henvendelser fra Ward 2’s fantastiske konsistens (Handicap parkering, fortov reparationer, tilføjelse af belysning til parker, maleri parkeringslinjer i syd Holyoke, fjernelse eller tilføjelse af busstoppesteder, reparation af solpanel sidespor osv.). Alt imens udfører den største finansielle overside på vegne af Ward to / byboere, der sikrer langsigtet sikkerhed og stabilitet i byens budgetstabiliseringsfonde.

Jeg har kæmpet hårdt og vil fortsætte med at kæmpe hårdt for flere investeringer i Ward 2’s infrastruktur. fortove, veje, parker, forladte / ledige bygningsrenoveringer eller nedrivninger, rehabilitering af eksisterende lav / moderat indkomst boligmasse og opførelse af nye boliger. Jeg tjener uafhængigt af politiske ideologier med fokus på samarbejde og øget kommunikation med mine kolleger i rådet. Jeg har lavet indbyrdes tjenester og samfundskredsløbet højt prioriteret ved at holde månedlige kontortider og besøge en enkelt med beboere / virksomheder / kirker i afdelingen for at høre, hvad behov, ønsker og forhindringer er, samtidig med at der udarbejdes meningsfulde handlinger for at imødegå dem.

Den oplevelse, jeg bringer, er, at der er konsekvent fokus på at producere reelle resultater og altid være tilgængelig for Ward 2 og City som en helhed. Jeg er vokset og lært så meget i mit første semester og håber at fortsætte med at være en mester og fighter for folket. Jeg beder ydmygt, at beboerne i Ward 2 og dens fire kvarterer vælger mig at tjene igen i denne kapacitet.

Hvilke kompetencer og erfaringer bringer du til byrådet?

Jeg har førstehånds viden og erfaring fra Rådet, der har vist sig uvurderlig for Ward 2. Min fasthed, arbejdsmoral og lange timers forberedelse og undersøgelse har givet mig mulighed for at fremsætte og give meningsfuld lovgivning. Jeg tjener som formand for den fælles komité for byrådskomiteen og tjener på Rådets Udviklingsforbindelsesudvalg. Jeg har hjulpet med at oprette tre naboskabsforeninger, Co, der blev grundlagt som formand for den indledende ‘Taste of South Holyoke Festival’, og hjalp byen til at oprette, planlægge og udføre den første ‘Holyoke World AIDS Day Event’.

Jeg har indgivet over 100 ordrer i løbet af et halvt år på Rådet, Billige Moncler Sale der fokuserer stærkt på at levere på de løfter, jeg lavede, da jeg først løb, som skulle Moncler Jakke Dame forbedre skolerne, have renere / sikrere gader, øge borgernes deltagelse, øge økonomisk udvikling, vækst, og jobmuligheder for Ward 2. Endelig, at reparere / renovere parkerne i Ward 2.

Min konstante og fortsatte tilstedeværelse i afdelingen giver mig mulighed for at forbinde og tjene som brobygger mellem Fællesskabet og Rådet. Jeg er altid tilgængelig for mine valgmænd, kolleger og andre dag og nat. Jeg tror, ​​at jeg har og vil fortsætte med at bevise gang på gang, at jeg er leder, der giver reelle resultater for virksomheder / kirker / beboere i Ward 2 og Holyoke.

Jeg er stolt af at kalde Holyoke hjem. At være en mand, der kom fra hjemløshed og fattigdom til et offentligt liv, ved jeg, at jeg vil fortsætte med at arbejde for indbyggerne i Holyoke. Vi er nødt til at skabe flere levejobs, forbedre vores skoler og gøre den offentlige sikkerhed til vores prioriteter. Jeg ved, hvad der kræves for at finde løsninger, navigere i vores lokale regering og få tingene gjort.

Kandidater til borgmester skal indsende nominationspapirer med mindst 250 registrerede vælgeres underskrifter, mens de for byrådet og skoleudvalget skal indsende papirer med mindst 50 vælgeres underskrifter.