Nelson løfter Lincs i kamp af Perth

Nelson løfter Lincs i kamp af Perth

Det var en homecoming Bucky Nelson vandt snart.

Stratford indfødte scorede det kampvindende mål med: 04 tilbage i overarbejde, da St. Marys Lincolns besejrede Stratford Cullitons 3 2 fredag ​​aften på RBC Arena.

Nelson var modtageren af ​​en omsætning i den neutrale zone og slog sig ind på Cullitons netmester Braden VanNynatten og slog ham fem huller til sejren.

‘Jeg indløste mig selv for at savne en breakaway i starten af ​​overarbejde,’ sagde Nelson. ‘Det er en fantastisk følelse at kigge op i stativene og se alle, du kender. Jeg så sikkert flere kendte ansigter i aften, end jeg gjorde i sidste sæson i St. Marys.

‘Det er første gang jeg har spillet et spil her siden midget, og det føles dejligt at score en overtidspiller. Det er en særlig følelse lige nu og forhåbentlig et tegn på ting der kommer.’

Det var et udstillingsspil, som syntes at være alt andet end. Der var masser af hårdt ramt, nogle fremragende netminding og en stor kamp med Cullitons ‘rookie defenseman Tyson Avery og Lincolns’ hårde fyr Kevin McLelland.

‘Jeg bekæmper ikke så meget, men jeg vil, når det er nødvendigt,’ sagde Avery. ‘Jeg vil gøre, hvad jeg kan for at hjælpe holdet.’

Avery håndterede sig yderst godt mod McLelland, en tidligere Western Mustang fodboldspiller, der lavede Lincolns som en tur. Men mens han viste sig i stand med sine næver, er Averys bløde hænder og evne til at kontrollere pucken hovedårsagerne til, at Cullitons valgte at underskrive ham.

‘Tyson har gode offensive kapaciteter, og vi har brug for et skub i den ende,’ sagde hovedtræner Phil Westman. ‘Han flytter pucken godt, og han kommer forbi defensivt.’

Avery, 17, en indfødt af Walton og en Grade 12-studerende i Stratford St. Michael, spillede for Huron Perth Lakers store midgets sidste år.

‘Jeg er virkelig glad for, at jeg underskrev her,’ sagde han. ‘Jeg så på Cullitons spille, da jeg voksede op og så, hvordan fansne kom ind i det. Jeg glæder mig til at være en del af det. ‘

Det var en stabil Lincoln-parade i boksen i begyndelsen, da de besøgende tog spillets første fire straffe. De var nede på en mand, da Brett Caito scorede uden hjælp kl. 8:18 af den første til en 1 0 St. Marys lead , et mål svaret af Avery under samme Culliton powerplay 40 sekunder senere. Pat Looby og Kyle Roes trak assists.

Efter en scoreless anden periode satte Kyle Provily Lincolns op 2 1 på 0:50 af den tredje, fra Nelson og Tyler Bryson, da Cullitons kaptajn Mitch Good bundet det fra Alex Ehrlich og Looby kl. 12:36. Begge var powerplay mål.

Til trods for at være kortfattet tidligt i overarbejde, dominerede Lincolns den ekstra session, og Moncler Outlet kun nogle superlative sparer af VanNynatten holdt spillet levende. Men Nelson fandt lige nok plads med et godt placeret skud for at forhindre spillet fra at gå til en shootout.

‘I det hele tænkte jeg, at vores hold spillede godt,’ sagde Westman. ‘Vi bad gutterne om at gå ud og konkurrere, og de gjorde det rigtig godt.’ Vi skal arbejde på et par ting, men vi skal nok få det. ‘

Lincolns outshot Cullitons 45 38 og udtrængte 31 af kampens 60 straffe minutter. Starter Jordan Ruby lavede 15 sparer for Cullitons, mens VanNynatten lavede 27, inklusiv ni i fem minutters overarbejde. Trevor Pearce stoppede 14 skud og Jesse Raymond 22 for Lincolns.

Ingen af ​​parterne klædte deres forventede åbningsnat lineup, og der vil være nogle forskellige ansigter, når de to går på det igen næste tirsdag i St. Marys.

‘Vi’ forsøger at finde den rigtige kemi i disse udstillingsspil, ’sagde Lincs’ hovedtræner Merlin Malinowski. ‘Vi’ vil sandsynligvis have tæt på vores regelmæssige lineup på tirsdag.

‘Sidste år havde vi et dygtig team, der grundlæggende drejede sig om (all star defenseman) Mike Noyes, men vi’ bliver en grittier i dit ansigtstykkerslag i år. Jeg kan virkelig godt lide, hvad jeg har set i vejen for lederskab fra vores veteraner, og jeg er glad for, hvordan vores nye mænd konkurrerer om pletter. ‘

Lincolns ‘tilbagevendende spillere inkluderer fremover Dan Ryan, Brenton Kemp, Nelson, Colin Martin, Josh MacDonald og Curtis Logan, og forsvarerne Brett Petrie, Tim Bilcke, Reuben Smith og Brad Gerein. De tilføjede tre veteran spillere i off season i en aftale med Billige Moncler Outlet London som så dem sende frem Aaron Whitcomb til Nationals for defenseman Steve Korakianitis og fremad Jamie Commerford og Andrew Wilson.

Lincolns plan om at transportere syv forsvarere, herunder Exeter s Bryson, en fødsel i 1992, der spillede for Huron Perth Lakers sidste år.

Cullitons næste se handling søndag aften når de vært Strathroy Rockets kl 7:30 på RBC Arena. De vil så spille to udstillingsspil mod London hjemme næste fredag, på vej Måned, 1. september før sæsonåbneren fre., 5. september hjemme mod Cambridge.