Nelson Daily

Nelson Daily

Wickens, Roberta (nee Shenfield) døde i Kootenay Lake Hospital i Nelson, BC den 17. marts 2015 efter flere års eskalerende sundhedsproblemer. Som Roberta anmodede om, fulgte kremering uden en tjeneste. For at fejre hendes liv har hendes familie haft uformelle besøg og velkommen dem til enhver tid.

Roberta bliver meget savnet af sine børn; Dixie Lee (James), John (Rita), Ted Jr. og Christine (Daniel); bror, Bill Shenfield og søster Noreen Johnson; børnebørn, Jennifer, Devin, Amy, Christine, Kayla, John Jr., Sarah og Aaran; børnebørn, Taitum, Ryder, Mason, Elaine og Aiden; i love, Peggy og Cliff, Thomas, Carmen og Margaret Wickens, Walter Smith, Marie Wickens og nær familie ven Derrick Williams.

Roberta blev forgænget af sin mand Ted i 2010 og forældre Robert og Eileen (Florence) Shenfield. Roberta blev født i Fernie, BC den 10. februar 1936. Hun blev gift med Ted Wickens den 1. maj 1954 og tilbragte hendes første tolv giftede år i Snake Creek, Quebec og Mattawa, Ontario. Roberts elskede de mange nære venner, der blev lavet i løbet af denne tid. I 1966 flyttede de deres voksende familie til Nelson, BC, hvor hun boede indtil hendes forbigående.

Alle, der kendte Roberta, beskrev hende som ‘fantastiske’. Hun var en talentfuld, hårdtarbejdende kvinde, der kunne oprette en jagtlejr, bygge et kyllingekop, lave et måltid til tyve, sy tøj, strik og reparér næsten alt. Hun kunne jage, fiske, fælde, gård og have, som var hendes lidenskab. Hendes grønne tommelfinger og evne til at dyrke noget var velkendt. Roberta arbejdede hårdt på mange job for at støtte sin familie sammen med Ted. Hun hjalp med at styre en jagt- og fiskeklub, kokt i restauranter, arbejdet på hospitalsrengøringspersonale og i mange år var den eneste dame logger i Nelson-området.

Roberta var kunstnerisk og kreativ i alle aspekter af hendes liv. Hun var god til at tegne, oliemaleri og fotografi, som hun elskede.

Roberta var fantastisk, selvom hendes helbred svigtede. Hun var fast besluttet på at være uafhængig i sit eget hjem, hvilket var meget vigtigt for hende. Selv om hun var handicappet, splittede hun brænde, lavede husdyr og kiggede på hendes Moncler Jakke Dame grønne hus, som var hendes lidenskab. Roberta var god og venlig for alle. Hendes kaffekande var altid på, og hun elskede at besøge og fortælle historier om hendes interessante livsoplevelser. Vi ved, at hun holdt Trail Hospital-personalet underholdt på dialysedagen.

Roberts Billige Moncler Outlet største talent var, at hun var en hengiven mor, der altid satte familien sin behov for sig selv. Hun inddrev dydene af venlighed, generøsitet, ærlighed, pålidelighed, respekt og gør hvad der er rigtigt. På grund af hende er vores familie meget tæt og har et stærkt band. Vi er meget stolte af at blive kaldt ‘Roberta s familie’. Hun var virkelig ‘fantastisk’. Vi elsker dig, mor.