Needham vinder til træner

Needham vinder til Moncler Udsalg træner

Af Kat Cornetta

LYNN Uden deres langvarige træner Don Brock, Needham (18 0 4) fortsatte deres følelsesmæssige playoff løb med en 1-0 sejr over St. John Prep (18 2 3) tirsdag aften på Manning Field.

‘Det er usædvanligt ikke at have ham på sidelinjen,’ sagde Needham Paul Kondratyev. ‘Vi spiller lige så meget for ham nu som vi er for vores team og skole.’

Selvom de to hold spillede en lige første 20 minutter, var Rockets dygtighed og finesse på tværs af feltet for meget for de fysiske og fejrende Eagles at håndtere. Med lige under 16 minutter tilbage i første halvleg, slog Kondratyev bolden ud af et kast og sparkede det forbi to St. John Prep forsvarere for at få Rockets på tavlen.

havde et godt spil, sagde Needham assistent coach Jay Steeves af Kondratyev. var enorm på midtbanen, og han fik målet. Eagles bedste chance kom på et punkt blank skud fra Matt Gianetta med mindre end to minutter tilbage i første halvleg, men Needham goaltender Alex Raskind reddede.

I anden halvleg faldt Needham deres største tilstedeværelse, den 6 4 Aram Ouligian, tilbage i marken for bedre at forsvare sig mod ørerne. Bevægelsen arbejdede, og St. John Prep blev mere og mere frustreret.

‘De flyttede deres store barn i ryggen, hvilket jeg også ville have gjort,’ sagde Eagles hovedtræk David Crowell. kæmpede ikke hårdt nok til andre bolde. Vi skabte nok muligheder. ‘

Med mindre Moncler Outlet end 12 minutter tilbage i anden halvleg havde St. John Prep Brendan Beuchert en stor chance for et hjørnespark, men både Raskind og den blæsende vind gik ind for at sikre Needham-gevinsten.

Needham står over for West Champion Amherst i weekenden i en rematch af deres 2012 state championship spil. Raketterne vil se for at få en anden sejr til ære for deres elskede træner.