Nedskrevet chauffør får tre års fængsel for dødsulykke

Nedskrevet chauffør får tre års fængsel for dødsulykke

havde en smuk drøm om livet sammen, men til sidst var det hele en drøm, sagde Moncler DunJakke Sollosy, og læste fra en følelsesmæssig offerets konsekvenserklæring skrevet til onsdagens dømmekraft for rejsedriveren, Brendan K. Sugar.

Sukker, 29, påstod sig skyldig i at køre med et alkoholindhold på over 0,00, der forårsagede Gardiner-død, og to tæller på .08, der forårsagede Sollosy og en passager i sukkerkøretøjet personskade.

Efter at have hørt indlæg, besluttede Regina Provincial Court dommer Pat Reis at indføre treårets fængselsperiode og fem års kørsel forbud i fællesskab foreslået af Crown og forsvarsminister.

Crown anklager David Belanger fortalte retten Sollosy kørte en Kia Spectra 5, hans forlovede i passagersædet, da de var bageste endte tilstrækkeligt til at køre bilen ind i krydset. Begge var sikkerhedsseler, men Gardiner (tidligere identificeret som Daigneault) led katastrofale skader, og et EMS-besætningsmedlem opdagede, at hendes hjerte var stoppet.

Belanger sagde, at EMS og hospitalspersonale forsøgte i næsten en og en halv time at genstarte hendes hjerte, men lykkedes ikke.

Undersøgelsen ville senere afsløre, at Sugar havde gået 110 kilometer i timen i en 50 kph zone to sekunder før krasj.

Domstolen hørte, at han havde drukket på en fest, da han besluttede at komme bag rattet. Hans blodalkoholniveau blev målt til .18, mere end to gange den juridiske køregrænse. Han havde ingen kriminel rekord.

Forsvarsadvokat Adryan Toth, der sammen med Michael Tochor repræsenterede Sugar, sagde, at hans klient tog ansvaret for lovovertrædelsen fra starten, hvilket gav en optagelse under hans første erklæring til politiet. Toth sagde sukker har forsøgt Moncler Outlet Online siden at konfrontere alkoholens rolle i sit liv, idet han har gennemført flere behandlingsprogrammer. Han har også set en rådgiver og taler regelmæssigt med en ældre på sin første nation, hørte domstolen.

Sukker brød ned under Sollosy-offerets udsagnserklæring og snakkede som den anden mand omtalte grafiske detaljer om kollisionen og Gardiner-død.

ønske jeg kunne gå tilbage og ændre hvad der skete Sukker sagde senere. bare virkelig ked af hvad der skete den nat. og andre kære beskrev Gardiner som smart, smuk, medfølende og omsorgsfuld. Domstolen hørte hun lægge sin sygepleje på hold for at hjælpe sig med at tage vare på sin døende bedstefar og være der for sin søn, der har nogle udfordringer.

Sollosy fortalte retten, at ulykken ikke kun kostede ham den kvinde, han elskede, men hendes søn, som han var kommet til at elske som sin egen. Domstolen hørte, at drengen blev opvækst nord for Gardiner-familien, med hvem Sollosy ikke længere har kontakt.

Sollosy beskrev søvnløse nætter, angst og behovet for i sidste ende at bevæge sig fra hjemmet, han delte med Gardiner, fyldt som det var med minder om hende og det liv de engang havde. Og han bebudede at leve med det, hvad der var og bekymre sig om, at han mislykkedes hende.

af dette er din skyld, sagde han. (Sukker fejl. Forstå? Fortsatte med at anerkende sukker anger og de skridt, han tog for at løse årsagen til, hvad dommeren betegner en tragedie.