Nedskæringer tvinger CSU til at stoppe med at acceptere forår 2010 ansøgninger

Nedskæringer tvinger CSU til at stoppe med at acceptere forår 2010 ansøgninger

Nedskæringer som dette til vores offentlige videregående uddannelsessystem oversætter simpelthen til mindre kvalificerede arbejdere, der er nødvendige for at bringe økonomien i Californien ud af sin dybe recession. Hvornår vil offentligheden vågne op og kræve nogle positive foranstaltninger fra vores lovgivere i Sacramento?

Med den gradvise udvandring af højteknologiske og fremstillingsvirksomheder fra Californien bliver den lokale efterspørgsel efter universitetsuddannede arbejdstagere i den private industri mindre og mindre. Disse job vil henvende sig til andre mere industrielle indlogeringslande og / eller lande. Hvad vi virkelig har brug for er mere uuddannede, lavtuddannede arbejdere til at håndtere den enorme turisthandel, der er rygraden i Californiens økonomi. Alle ønsker at besøge Californien, men færre og færre mennesker vil rent faktisk høre mere. Oops, jeg glemte næsten. Vi har allerede tonsvis af uuddannede, ufaglærte arbejdere. Problemet er, at hvis Moncler Outlet de ikke arbejder for Taco Bell, holder de offentlige kontorer eller forsøger at.

Carol skrev:

Disse nedskæringer ud over en anden stigning i studiekostnader vil yderligere ødelægge CSU-systemet, som længe har givet adgang til videregående uddannelser for tusindvis af Californiens højtstående gymnasieelever. Nedskæringer til videregående uddannelse vil yderligere ødelægge en svækket Californien og vil tvinge kvalificerede gymnasieelever til at deltage i kollegier i andre stater. Hvornår vil guvernør og vores valgte lovgivere indse, at fuldt finansieringsuddannelse er vores eneste håb for et Californien, der trives?

Den ene positive ting er, at studerende, der går på college uden for staten, måske rent faktisk har jobmuligheder tæt ved, når de uddanner.

Den bedste Moncler Outlet løsning på CSU ’s umiddelbare problemer er AB 656, olieafviklingsskatten forslaget med en indtægtsstrøm dedikeret til videregående uddannelse i staten. Alle andre stater, der producerer olie, har en sådan skat, Texas finansierer sit universitetssystem med deres.

CSU’s finansiering er blevet reduceret gentagne gange i årtier, da gebyrerne er steget støt, men der er ikke sket nogen nedskæringer på denne størrelsesorden til dato. Nuværende fremskrivninger er for et andet år med lignende nedskæringer ud over de foreslåede forslag. nedskæringer ville gøre intet mindre end at ødelægge systemet og dermed ødelægge meget af Californiens fremtid, som vil afhænge af ‘videnøkonomien’, medmindre det er muligt for statens samlede nedskæringer at producere en anden stor depression her.

Tankegangen, der siger ‘ingen nye skatter’ for evigt kunne godt huske retfærdighed oliver wendell holmes s erklæring: ’skatter er prisen på civilisationen.’

Steve Fleck skrev:

Den bedste løsning på CSU ’s umiddelbare problemer er AB 656, olieafviklingsskatten forslaget med en indtægtsstrøm dedikeret til videregående uddannelse i staten. Alle andre stater, der producerer olie, har en sådan skat, Texas finansierer sit universitetssystem med deres.

CSU’s finansiering er blevet reduceret gentagne gange i årtier, da gebyrerne er steget støt, men der er ikke sket nogen nedskæringer på denne størrelsesorden til dato. Nuværende fremskrivninger er for et andet år med lignende nedskæringer ud over de foreslåede forslag. nedskæringer ville gøre intet mindre end at ødelægge systemet og dermed ødelægge meget af Californiens fremtid, som vil afhænge af ‘videnøkonomien’, medmindre det er muligt for statens samlede nedskæringer at producere en anden stor depression her.

Tankegangen, der siger ‘ingen nye skatter’ for evigt kunne godt huske retfærdighed oliver wendell holmes s erklæring: ’skatter er prisen på civilisationen.’

Man kan ikke undvære, om Mr. Holmes ville gøre denne erklæring i dag, hvor skatte- og gebyrniveauet er hvad det er. Min tankegang er, at han aldrig kunne have forestillet sig den situation, som vi nu befinder os i. De tog AG krav, tog eksamener, måske deltog i samfundskollegiet i et år eller to og nu kan ikke komme ind i en CSU, som de var blevet lovet i Masterplan i Californien. Som skatteyder og forældre er jeg så bedrøvet for mine børn og alle potentielle college deltagere. Et sådant spild af intellekt og talent.

Husk dette næste gang du går for at stemme for dine statslovgivere!

Steve Fleck skrev:

Den bedste løsning på CSU ’s umiddelbare problemer er AB 656, olieafviklingsskatten forslaget med en indtægtsstrøm dedikeret til videregående uddannelse i staten. Alle andre stater, der producerer olie, har en sådan skat, Texas finansierer sit universitetssystem med deres.

CSU’s finansiering er blevet reduceret gentagne gange i årtier, da gebyrerne er steget støt, men der er ikke sket nogen nedskæringer på denne størrelsesorden til dato. Nuværende fremskrivninger er for et andet år med lignende nedskæringer ud over de foreslåede forslag. nedskæringer ville gøre intet mindre end at ødelægge systemet og dermed ødelægge meget af Californiens fremtid, som vil afhænge af ‘videnøkonomien’, medmindre det er muligt for statens samlede nedskæringer at producere en anden stor depression her.

Tankegangen, der siger ‘ingen nye skatter’ for evigt kunne godt huske retfærdighed oliver wendell holmes s erklæring: ’skatter er prisen på civilisationen.’

Nej, løsningen løfter ikke skatten igen i en af ​​landets højest beskatte stater. CA bruger allerede 40% + af sit budget på uddannelse ved lov. Hvis man tilføjer mere til olieprisen ved at pålægge en olieboringsafgift, tilføjer CA fornærmelse mod skade. Californien Alredy betaler de højeste benzinafgifter i USA. Sacramento har stjålet mange af de angiveligt afskrevne transportmidler og spildt det andetsteds.

Løsningen forhandler med de offentlige medarbejderforeninger. Enten accepterer de at lægge de tusindvis af unødige statsansatte eller massive løn- og pensionsnedskæringer.

CAs problem er fortsat ret simpelt: Det bruger langt mere end dets indkomst.

Steve Fleck skrev:

Den bedste løsning på CSU ’s umiddelbare problemer er AB 656, olieafviklingsskatten forslaget med en indtægtsstrøm dedikeret til videregående uddannelse i staten. Alle andre stater, der producerer olie, har en sådan skat, Texas finansierer sit universitetssystem med deres.

CSU’s finansiering er blevet reduceret gentagne gange i årtier, da gebyrerne er steget støt, men der er ikke sket nogen nedskæringer på denne størrelsesorden til dato. Nuværende fremskrivninger er for et andet år med lignende nedskæringer ud over de foreslåede forslag. nedskæringer ville gøre intet mindre end at ødelægge systemet og dermed ødelægge meget af Californiens fremtid, som vil afhænge af ‘videnøkonomien’, medmindre det er muligt for statens samlede nedskæringer at producere en anden stor depression her.

Tankegangen, der siger ‘ingen nye skatter’ for evigt kunne godt huske retfærdighed oliver wendell holmes s erklæring: ’skatter er prisen på civilisationen.’