Nedskæringer sætter Mississippi sundhedsinfrastruktur i fare

Nedskæringer sætter Mississippi sundhedsinfrastruktur i fare

Vores politikere synes i disse dage kun at se på omkostningerne ved sundhedsvæsenet, når de træffer politiske beslutninger. Det er således ikke overraskende, at lovgivende ledere foreslår at reducere allerede lave Medicaid-refusioner med 5 procent, mens kongressledere ser ud til at skære sundhedsudgifterne uanset hvor de kan.

Folk med sundhedskriser har en anden mening. Under denne influenzapidemi har mødre med syge babyer på Medicaid problemer med at få rettidig adgang til udbydere. Klinikker er sikkerhedskopieret, hospitalets nødrum er ved patientafledning, og for mange børn er virkelig syge.

Flere nedskæringer til Medicaid vil sandsynligvis medføre, at flere private klinikker slutter at acceptere Medicaid. Allerede for mange klinikker gør ikke, da Mississippi Medicaid refusioner er blandt de laveste i nationen.

Flere nedskæringer til Medicaid vil sætte flere landdistrikterne hospitaler i fare for lukning, eller i det mindste deres nødrum. De kan ikke være åbne, når omkostningerne løbende overstiger indtægter.

Flere nedskæringer til Medicaid vil gøre det svært at rekruttere og bevare læger i Mississippi. Det er allerede svært. Det bliver hårdere.

Alvorligt syge landmænd, der har brug for specialbehandling, rejser længere og længere for at modtage tjenester. Det vil bare blive værre, da flere lokalsamfund og hospitaler mister specialsekretærer.

I mellemtiden fortsætter Medicaid og Medicare, som hospitalets akutte rumbrug reducerer betalinger for ukompenseret akutpleje. Disse sundhedscentre yder vigtige lægehjælp til store og voksende antal uforsikrede og medicaid patienter.

Og præsidenten og kongressen ser ud til Moncler Outlet Online at reducere tilskud til lavindkomstfamilier med Affordable Care Act udveksling sygesikring. Disse tendens til at være for det meste arbejder familier uden arbejdsgiver eller afhængig dækning. Da familier taber disse politikker på grund af øgede præmier, vil byrden på Fællesskabets sundhedscentre og nødrum kun vokse og vokse.

Landdistrikterne vil lide mest. Beboere har allerede få valg.

Som en familiemedlem, der i øjeblikket lider af influenza, hjertesygdomme, demens og kræft i bugspytkirtlen, er jeg taknemmelig for den dyrebare adgang, Billige Moncler Outlet vi har til sundhedspleje i Amerika. Det ser ud til at være noget, vi gerne vil styrke og give til alle, ikke rive ned.

Ja, Obamacare gik for langt, men republikanerne behøver ikke at gå for langt omvendt.

Associated Press rapporterede, at Mississippi ’s befolkning faldt for det tredje år i træk, ’som flere mennesker flyttede væk fra Magnolia staten end flyttet ind.’

AP rapporterede også, at John Green, direktør for University of Mississippi Center for Population Studies, sagde: ‘Hvis jeg skulle argumentere for en fremherskende årsag til netto-udvandring fra Mississippi, ville jeg fokusere på søgen efter socioøkonomiske muligheder og velvære. ‘

En stat, hvis mantra er skåret Medicaid, reducerer folkesundheden og skærer mental sundhed, sætter ikke kun sin sundhedsinfrastruktur i fare, men vil også finde det svært at bevare og tiltrække talent.