nedskæringer i Johnson bly

nedskæringer i Johnson bly

Chase standings Driver Points Underskud 1. Jimmie Johnson 6.336 2. Carl Edwards 6,260106 3. Greg Biffle 6,223143 4. Jeff Burton 6,154212 5. Jeff Gordon 6,111255 Komplet ChaseTraditional points Selv før han kom ud af sin bil, Edwards, der begyndte dagen en skræmmende 183 point bag Johnson i Chase for Championship, spurgte Osborne på radioen: ‘Hey, hvor sluttede Jimmie Johnson?’

Svaret var glad for Edwards, der håber at holde Johnson Moncler Outlet fra at vinde en rekordbindende tredje Cup-titel i træk.

En uge tidligere i Atlanta vandt Edwards, men blev bedøvet for at finde ud af, at Johnson havde lavet en sen afgift for at afslutte andet og vedligeholde det meste af hans pointmargin. Edwards kaldte Johnson ‘magi’.

Men denne gang var det Edwards, der trak den store mål og vinde for ottende gang i denne sæson og den 15. gang i sin karriere.

Edwards, som også vandt her i april, havde spor på op til et kvart omgang, men faldt til syvende, da Osborne valgte at lægge fire dæk på omgang 265 af 334 rundebegivenheden.

Men da runderne faldt ned og bilerne foran Edwards ‘No. 99 Ford begyndte at pitting for to dæk og gas, fortalte Osborne Edwards at blive på banen.

Alligevel var det gætteri til slutningen, med Osborne først at fortælle sin chauffør at spare brændstof, fordi han skulle være en halv omgang kort og derefter sige, at han var fire omgange kort. Til sidst gik han den sidste 103,5 miles på sin sidste fyldning.

‘Jeg vidste ved standard, at han ikke var sikker på det,’ sagde Edwards. ‘Jeg er glad for, at det fungerede.

Johnson, der vandt dette løb for et år siden, startede syvende søndag, men fandt sig hurtigt i problemer, kæmper med Moncler Outlet Online håndteringen på sin nr. 48 Chevrolet og glider tilbage gennem marken.

Edwards satte ham et skød ned på runde 96, da Johnson glatede helt til 33 efter en pit-stop på runde 113. På det tidspunkt var Johnson med kun 64 point foran Edwards førende. Men hans hold fortsatte med at foretage tilpasninger, og Johnson var i stand til at genvinde nogle af hans tabte jorden, selvom han aldrig kom tilbage på hovedskødet.

‘Ikke den dag, vi ønskede,’ sagde Johnson. ‘Det er frustrerende.’

Spurgt om Edwards gambling på at køre de sidste 69 omgange uden pitting, sagde Johnson, ‘Jeg kender ikke alle detaljerne endnu. Men hvorfra jeg sad, havde de en god chance for at lave point på os, de behøvede ikke at vinde løbet.

‘Jeg føler, at de vidste, at de skulle gøre det,’ tilføjede han. ‘Da de startede den sidste runde, forventede jeg virkelig 99 at flyve igennem pakken og ender i spidsen i løbet af kort tid. Det tog bare lang tid at komme igang, tænkte jeg:’ Nå, måske hans Bilen fungerer ikke rigtigt. Men jeg tror til sidst, at de sparer brændstof, de spillede det kort, og hvis det fungerede, ville de, hvis det ikke var tilfældet, få en masse point på os. ‘

Fortalte hvad hans ledelse nu er, med løb på Phoenix og Homestead tilbage, sagde Johnson, ‘Det er stadig langt fra. Vi er nødt til at kæmpe hårdt og fortsætte med at kæmpe hårdt. Vi går til et godt spor for os i næste uge. ‘