Nebraska fodbold underskrivelsesdag

Nebraska fodbold underskrivelsesdag

BUBBA STARLING, QB (GARDNER, KS) Bubba Starling kunne være den mest talte om udsigten i årets klasse. Den 6 fods 5, 200 pund quarterback løb i mere end 2.300 yards og scorede 31 touchdowns i 2010 og kastede for 790 yards og otte touchdowns.Men samme arm, der kan kaste en fodbold en rapporteret 80 yards, kunne holde Starling fra nogensinde tiltræder Big Red. Han er også Baseball America’s nr. 1 baseball udsigten, og hans 95 mph fastball kunne føre ham til millioner af dollars og en pro baseball karriere efter denne juni udkast. Hvis Starling spiller fodbold i Nebraska, bringer han en imponerende færdighed på banen. Han løber en 4.36 sekund 40 meter dash og har en 34 1/2 tommer lodret. Nebraska offensiv koordinator Shawn Watson tog føringen med at rekruttere Starling, og de to siges at have et ekstremt tæt forhold. Army All American Bowl Han kommer fra Klein, Texas, hvor han deltager i Klein Collins High School. Han har forpligtet sig til Nebraska den 3. november 2010. Hans eneste andre co Llege besøg var til universitetet i Moncler DunJakke Oklahoma og Arkansas.

DANIEL DAVIE, WR (BEATRICE, NE) Daniel Davie udskårne lokale modstandere fra Beatrice backfield i år, men vil flytte til slotten, når han starter sin college karriere. Den 6 fod, 185 pund Davie løb for 1.105 yards og 16 touchdowns i hans senior sæson, og også fanget 11 passerer for 245 yards og to scorer. Nebraska planlægger at bruge Davie som slot-modtager og i returspil. 3 rekruttere i Nebraska i år, og han forpligtede sig til Huskers i midten af ​​juni. Davie løber en 4,4 i 40-yards bindestreg og vandt All Class-guldmedaljer i 100 meter og 200 meter på statsbanen i 2010. Han blev rekrutteret af Barney Cotton.

DAVID SANTOS, LB (KLEIN, TX) David Santos bringer en blanding af fysisk talent og fodboldinstinkt til Nebraska linebacker corps. Santos fik første hold alle staters æresbevisninger i Texas, og blev også kaldt den store Houston Defensive Player of the Year. Den 6 fod, 212 pounder kunne være i mix som en freshman, og Huskers angiveligt ikke planlægger at redshirt ham. Mike Ekeler rekrutterede Santos, inden han tog afsted for Indiana, og Bo Pelini, Barney Cotton og John Papuchis alle besøgte hans hjem i Texas. Santos spillede på samme high school team som andre Nebraska rekruttere Charles Jackson.

DAVID SUTTON, TE (LINCOLN, NE) David Sutton, en 6 ‘3’ 250 lb TE fra Lincoln Nebraska, bliver den 15. spiller til at forpligte sig som stipendiat signee.

GIVENS MORDI PRIS, OL (HOUSTON, TX) Givens Mordi Price er en offensiv lineman fra Houston, Texas (Alief Taylor High School). Mordi Pris står 6 ‘4’ og vejer 278 lbs. Han forpligtede sig til Nebraska den 6. december 2010 og blev rekrutteret af Mike Ekeler, der har taget samme job på Indiana University. Han havde været engageret i ris og ønskede at se på alle mulighederne, inden han begik til Huskers. På gymnasiet har Mordi Price en 3.68 GPA

JAMAL TURNER, QB (ARLINGTON, TX) Jamal Turner har været en af ​​Nebraska s mest talte om rekrutter lige siden hans begivenhed til Big Red den 28. januar 2010. Turner er en af ​​de bedste quarterback udsigter i landet, der kommer ud af high school og bringer høje forventninger med ham til Nebraska på grund af hans fremragende athleticism.Turner er en dobbelt trussel quarterback og er faktisk mere stærkt spionerede som en indgående signalopkalder end den nuværende Husker Taylor Martinez var for tre år siden. Turner har en lignende bygge til Martinez, stående 6 ‘1’ høj og vejer 175 pund. Senioren på Sam Houston High School løber 40 yards dash i en blistering 4,51 sekunder, hvilket gør Turner til en af ​​de hurtigste quarterback rekrutter i 2011-klassen. Turner skyndte sig for mere end 1.800 meter i både hans junior og senior sæsoner på Sam Houston, i alt 54 touchdowns på jorden i disse år. Turner er også en etableret passer, kaster for 2.611 yards i bare hans sophomore sæson, herunder 21 t ouchdowns til kun 8 aflytninger. I løbet af de sidste to år har han kombineret at passere for 3.376 værfter og 21 touchdowns, der hjælper med at definere sig som en af ​​de bedste dual threat quarterbacks i landet.

JOSEPH CARTER, DE (JACKSON, SC) Joseph Carter er en 6 5, 250 lb. defensiv ende.

KEVIN WILLIAMS, DT (HOLLAND, OH) Nebraska leder til delstaten Ohio for at underskrive Defensive Tackle Kevin Williams, den første defensive underskrivelse i Big Reds 2011 klasse. Williams er 6 ‘2’ høj og vejer 275 pund og løber den 40 yard dash i 4,9 sekunder. Han kan også prale af et 29 tommer lodret hoppe, og måske endnu vigtigere, en 3.3 GPA. Williams bøjer også sin muskel i vægtrummet, bænk 365 pund og huggede 515. John Papuchis reeled i talentfulde Williams for Big Red, som rekrutteret forpligtet til Huskers den 19. april 2010. Williams ser ud til at deltage i en talentfuld nylig afgrøde af Cornhusker interiør defensive linemen, og vil være et navn at huske i de kommende år.

MAURO BONDI, K (BOCA RATON, FL) Hvis du er en high school kicker, er det svært at finde et bedre sted at spille college fodbold end Nebraska. Programmet har i øjeblikket tre tidligere Huskers sparker i NFL, og skolens allerførste scorer Alex Henery er snart den fjerde. Mauro Bondi ser ud til at være den seneste i en lang række succesrige Nebraska kickers, når han slutter sig til Big Rød for 2011-sæsonen. Bondi er forpligtet til Nebraska inden for den sidste uge og er sikker på hans beslutning. Pirman står 6 ‘5’ og vejer 218 lbs. Han forpligtede sig til Nebraska i november og blev rekrutteret af John Papuchis. Pirman skiftede sin engagement fra Indiana til Nebraska efter et besøg i Lincoln.

RYAN KLACHKO, OL (SPRINGFIELD, IL) Ryan Klachko er en offensiv lineman fra Springfield, Illinois, hvor han deltager i Sacred Heart Griffin High School. Klachko står 6 ‘4’ og vejer 287 lbs. Han blev ansat af Shawn Watson og Barney Cotton. Han løber en 5,47 40 yard bindestreg.

RYNE REEVES, OL (CRETE, NE) Ryne Reeves er en offensiv lineman, der henter fra Kreta, Nebraska (Kreta High School), hvor han var en del af klasseb-mesterskabet i det seneste år. Reeves er en firestjernet atlet og blev rekrutteret af Barney Cotton. Reeves forpligter sig til at spille fodbold til Huskers tilbage i Billige Moncler Outlet juni 2009. Reeves står 6 ‘3’ og vejer 300 lbs, og løber en fem sekunders 40 yard bindestreg. På Kreta har Reeves et gennemsnit på 3,8 point.

TAARIQ ALLEN, WR (WESTON, MA) Taariq Allen ser ud til at tilføje dybde til Nebraskas brede modtagerkorps, når han kommer til Nebraska for 2011 2012. Allen står 6 ‘3’ høj og taler vægtene til 191 pounds. løber en 4,58 40 yard bindestreg og kan prale af et lodret spring på 29 inches. I sin højsæson kombinerede Allen mere end 1.300 meter fra scrimmage, herunder 16 touchdowns. Wide Receiver-træner Ted Gilmore bragte rekrutteringen til Nebraska og forventer spændende hans tilmelding på NU.

TODD ​​PEAT JUNIOR, DT (TEMPE, AZ) Den 14. spiller, der sender sin hensigt, er 6 ‘3’ 295lb DT Todd Peat Jr. fra Tempe, Ariz.

Tyler Moore, OT (CLEARWATER, FL) Tyler Moore ser ud til at deltage i den lange liste over indkommende freshmen for at konkurrere om et start job lige ud af high school. Moore spillede i Army All American spillet og er en skræmmende tilstedeværelse i skyttegravene, der står 6 ‘6’ høje og vejer ind på en atletisk 295 pund. Moore er en af ​​de øverste håndfuld OT rekrutter ud af high school, og er fast besluttet på at hjælpe Nebraska med at fortsætte sin nylige succes med at køre fodbold. Rekrutteret af Barney Cotton og Tim Beck, Moore forpligtet sig til Big Red vej tilbage den 10. oktober 2009, og programmets seneste succes har tilføjet Moores høje forventede tilmelding på Nebraska.

Zach Sterup er Nebraskas bedste nominelle udsigter, og Hastings St. Cecilia-stjernen bliver tæt på hjemmet mens han spiller for Big Red. Sterup har forpligtet sig til Nebraska i juni 2010, men ventede indtil denne januar til at tage hans officielle besøg på NU. Den 6 fod 8, 265 pounder ved allerede, hvad det er at opleve succes på Memorial Stadium, da Sterup og St. Cecilia Bluehawks vandt tilbage til back state championships de sidste to årstider. Sterup spillede begge sider af linjen på gymnasiet og hjalp hans hold til en 45 2 rekord i løbet af sine fire år. Huskers planlægger at bruge ham på offensiv tackle, men kunne være til venstre eller højre side.