NDP har til formål at bekæmpe ild med ild med unge

NDP har til formål at bekæmpe ild med ild med unge

OTTAWA Han er ung, hip og fyldt med karisma, en sympatisk rookie med øje for stil og en robust følge på sociale medier, der ønsker at være Canada næste premierminister.

Hvis Jagmeet Singh bona fides tilbyder et ekko af Justin Trudeau til tider usandsynligt at rejse til topjobbet i canadisk politik, så er det ikke tilfældigt. Faktisk er det sandsynligvis, hvorfor nye demokratiske medlemmer flockede for at gøre den 38-årige Singh til deres nye føderale leder.

Singh, en turbaned Sikh, lavede historie søndag da han blev den første ikke-kaukasiske leder af et føderalt politisk parti, et tegn på måske, hvor alvorligt NDP handler om at fejle sine tidligere skuffelser og lederskabs elendighed og give Trudeau en ægte kamp.

har fået en del af den viden om, hvordan man får opmærksomhedssmag, som vi skal sige, hjælper os, sagde Craig Scott, en af ​​en række fremtrædende tidligere NDP-parlamentsmedlemmer, der blev sprængt i 2015-blodet, der slog Trudeau Liberals til magten.

har nogen, der bogstaveligt talt har kæmpet deres vej, lavet deres eget navn, ikke har modtaget deres berømthed som et spørgsmål om royal begavelse. Det gør en forskel.

hvis canadiere reagerer på nogen, de voksede op med og kom til at lide af den grund, vil de skelne mellem nogen, der har lavet deres eget navn og nogen, der havde deres navn givet til dem. De nye demokrater, herunder de 44 nuværende medlemmer af den føderale kaucus og genopbygge partiet fundraising moxie er blandt de største udfordringer Singh skal nu konfrontere, da han overtager ledelsesrollen fra Tom Mulcair.

Han skal også hurtigt navngive en midlertidig leder i House of Commons, da han mangler et føderalt sæde en situation, der både udgør en udfordring og en mulighed, siger Christo Aivalis, en postdoktor i historieafdelingen ved universitetet af toronto

Det fremkalder også en anden sammenligning med du ved hvem.

Trudeau havde plads i House of Commons, men han brugte relativt lidt tid i House of Commons sammenlignet med Tom Mulcair, sagde Aivalis. i slutningen er han premierminister. der har repræsenteret en ridning i nærheden af ​​Toronto i Ontario lovgiver siden 2011, blev stedfortrædende leder af partiets provinsielle fløj i 2015, en rolle han overgav i maj, da han besluttede at søge det føderale job.

Før han kom ind i politik arbejdede Singh som en kriminel forsvarsadvokat en baggrund, der utvivlsomt informerede retskorpsplanen for hans lederskabskampagne, hvilket indeholdt et skub til afkriminalisering af stoffer ud over marihuana og en tonehøjde for et forbud mod racial profilering.

Han sagde, at han ved første hånd, hvordan det er at være racistisk profileret under vilkårlig gadekontrol, en praksis kendt i politiets cirkler, som jeg taler om den behandling, jeg modtog som følge af min identitet, blev Moncler Jakke Dame stoppet af politiet, jeg stod lidt overfor lidt af hvad det er at blive behandlet uretfærdigt, for at møde uretfærdighed baseret på den måde du ser ud, sagde Singh i et interview efter søndags sejr.

Jeg tackler ulighed af enhver form, uretfærdighed af enhver form, jeg bringer den personlige erfaring med mig. I det østlige Toronto samfund af Scarborough til Punjabi forældre inkluderede Singh opdragelse stints i St.

Han er også kendt som en modeentusiast, han har prydet flere bedst klædte og stil ikon lister i Toronto og for hans færdigheder som en blandet kampsport fighter.

Men det er den oplagte Moncler Outlet forskel, der måske bærer størst vægt: Singh er en praktiserende Sikh med en forkærlighed for farvestrålende turbaner. Et religiøst symbol forvandlet modeshistorie om, at den nye NDP-leder bærer med lige doser af dashing og defiance.

Intet spørgsmål i mit hjerte Jagmeet er en spilskifter, siger NDP’s nationale direktør Robert Fox. en ny, frisk, dynamisk stemme og et nyt, friskt dynamisk ansigt på det canadiske politiske landskab. har set folk her i dag i stuen og jeg har set folk over hele landet unge, brune mænd og unge brune kvinder, folk af farve, der for første gang er virkelig pumpet om muligheden for at blive anerkendt, for at blive respekteret, at blive understøttet , at se sig selv på podiet og forestille sig selv på podiet. Selvfølgelig håber NDP Singh vil bedre tillade festen at forbinde med etniske minoriteter både i Ontario og andre steder.

Men nogle observatører har foreslået, at Singh kunne være ude for en hård tur i Quebec, hvor åbenbare religiøse trosretninger kan betragtes som et politisk ansvar.

Det er stadig et vigtigt spørgsmål i Quebec, som valgte i 1960’erne at adskille kirke og stat, sagde bloc Quebecois-leder Martine Ouellet for nylig.

er ikke turbanen selv, bemærkede hun. er hvad det betyder. parti er akut opmærksom på farerne ved trosproblemer i Quebec. I sin katastrofale valgkamp i 2015 ramte NDP-momentet en mursten, da Mulcair blev fanget i en debat om spørgsmålet om, hvorvidt muslimske ansigtsbeklædninger, der blev kendt som niqab’er under statsborgerskabsceremonier, blev tilladt.

Mulcair havde ringe valg end at støtte den niqab, en upopulær position i Quebec. Det er svært at forestille sig, at Singh gør noget anderledes. Men Singh yngre, mere moderne sensibilitet betyder, at han har en fordel imod Trudeau, at hans forgænger kun kunne drømme om.

don tror han forstår på samme niveau de kampe, som folk står over for lige nu i canada, sagde singh om trudeau.