NCR første responders race og klatre for de faldne i september

NCR første responders race og klatre for de faldne i september

Siden 2002 har tusindvis af retshåndhævende myndigheder, brandembedsmænd og militærpersoner oversvømmet Army Navy Drive til støtte for det årlige Arlington Police, Fire Sheriff 9/11 Memorial 5K Race. Et løb der ærer de faldne og de utallige liv ramte postkatastrofer som Cpl. Army veteran og medlem af Arlington County Police Department.

‘Dette løb er til ære for [CPL. Snook], der mistede en hård kamp med kræft,’ sagde Sgt. Moncler DunJakke Sean Bryson, direktør for Memorial 5K Race, der detaljerede Snooks død under åbningsceremonien af ​​9 september race, der var til stede af sin mor og moster. Snook døde den 14. januar 2016 som følge af kræft indgået fra at udføre søge- og genopretningsindsatsen ved Pentagon i første omgang efter terrorangrebene. Den årlige race, der nu i sit 16. år tjener som en fordel for 9/11 relaterede velgørende organisationer og velgørende organisationer, der støtter familier som Harvey Snook ’s.

‘Vi har haft over 40.000 løbere over målstregen, og deres indsats har øget over $ 700.000 til forskellige velgørende organisationer,’ sagde Murray ‘Jay’ Farr, politiets politimester i Arlington County, der talte fra podiet til både årlige loyalister og nye løbere Farr blev senere efterfulgt af Jim Gilmore, tidligere guvernør i Virginia, der tjente fra 1998 til 2002.

‘Da jeg besøgte Pentagon efter angrebet, blev jeg forfærdet af den rene ødelæggelse, der blev gjort af dem, der forsøger at rive vores elskede land og samfund,’ sagde Gilmore, som også fungerede som formand for den nationale kommission for terrorisme. Han tilføjede senere: ‘Jeg hilser specielt den modige offentlighedens sikkerhedspersonale, som viste usædvanlige poise og mod i ekstraordinære omstændigheder den 9. september, især Corp Snook, der gav det ultimative offer. Deres dommedag betydede forskellen mellem liv og død for mange, der dag. Og jeg vil gerne takke alle jer her nu for de værdier, som du fortsætter med at udføre hver dag. ‘

Mere end 2.800 løbere ville krydse målstregen i år, herunder tre medlemmer af Joint Base Myer Henderson Hall Fire Department. For Capt. James Angerett, medlem af JBM HH Fire Department, var deltagelsen personlig.

‘Jeg var et af de første motorfirmaer, der skulle reagere på Pentagon’, sagde Angerett, der reflekterede over hans handlinger som medlem af den daværende Fort Myer Fire Department på Pentagons crash site på den skæbnesvangre dag i 2001. ‘ Vi lagde mange brande ud og hjalp en masse mennesker ud. ‘

Da han blev spurgt hvorfor han valgte en karriere inden for civil service, ‘Jeg elsker det. Jeg har gjort det siden jeg var 16 år gammel, og jeg ville ikke ændre de situationer, jeg har været i,’ sagde han.

Running ved siden af ​​Angerett var Mike Humphreys, en anden JBM HH brandmand.

‘Uanset om du repræsenterer som afdeling eller’ er et overlevende familiemedlem der ‘, er der mange forbindelser og betydning inden for dette løb. Broderen til en gymnasie klassekammerat døde faktisk i Pentagon den dag, ’siger Humphreys.

September er en travl måned for medlemmer af Moncler Outlet JBM HH Fire Department og andre i National Capital Region. Udover deres faste opgaver har medlemmerne også uddannet i forventning til National Capital Region 9/11 Memorial Stair Climb and Walk, der varetages af Prince George’s County Fire / EMS Department den 16. september på Gaylord National Resort and Convention Center. Arrangementet hedder de 343 New York City brandvæsener, der døde ved World Trade Center. Deltagerne skal klatre op til 110 års historie fra World Trade Center.

‘Jeg skal gøre klatringen med 100 pounds gear’, tilføjede Humphreys. ‘Mellem disse to begivenheder har jeg været på træning som om jeg trænder for en maraton, men det er værd at holde hukommelsen til de faldne i live.’