NCAE truer retssag over budget

NCAE truer retssag over budget

Udgiftsplanen fjerner lærerperioden og giver statsfinansierede stipendier til private skoler for lavindkomststuderende. Den amerikanske Moncler Outlet præsident Rodney Ellis kalder det et forsøg på at Moncler Udsalg privatisere uddannelsessystemet. Ellis siger, at NCAE vil indgive en juridisk udfordring vedrørende den bestemmelse, der ville fjerne fast ejendom og placere lærere på et års kontrakt. North Carolina Association of Educators siger, at det vil indgive en retssag over statsbudgettet s eliminering af lærerens embedsperiode. Lærere ville være flyttet til årlige kontrakter under den nye udgiftsplan. NCAE’s præsident Rodney Ellis siger, at lovgiver synes at have ignoreret deres bestræbelser på at arbejde sammen om uddannelsespolitikken. ‘For dem at se bort fra alt det hårde arbejde og samarbejde til fordel for et budget, der gør denne slags af skade på den offentlige uddannelse er meget foruroligende, ’siger Ellis.Ellis, siger de også studerer retssager i andre stater for at se, om de kan bekæmpe skatteydernes finansierede stipendier til lavindkomststuderende til brug på private skoler.