NC gerrymandering sag er værst i USA historie som domstole kæmper

NC gerrymandering sag er værst i USA Moncler Udsalg historie som domstole kæmper

Forfatning. Denne gang slog retten ned ad fordelingen af ​​vores føderale kongresdistrikter som en uacceptabel, ekstrem partisan politisk gerrymander, der ganske vist var designet til at forankre republikanerne i magt og handicap deres modstandere. Staten gabede. Vi er vant til det.

Rick Hasen, professor i California Irvine, er ofte blevet anset som nationens ledende valgkyndig ekspert. Hasen skrev, at beslutningen næppe kunne ses som en overraskelse, i betragtning af hvad vores lovgiver gjorde. ‘Hvis der er nogen sag der kunne være ugyldig som partisan gerrymander, det er den ene, ’sagde han. Det er’ den mest ærbødige og egregious ‘politiske valgforvridning, der endnu er set i USA. Nord-Carolina-lederne indrømmede praksis, men hævdede, at det skulle ses som perfekt lovlig. ‘

Højesteret forblev den føderale retsafgørelse i afventning af appel. Og det er usandsynligt, at gennemgangen vil blive presset ind i det nuværende udtryk i betragtning af de sene planlægningsjusteringer, der ville kræves. Retten har i øjeblikket to politiske gerrymandering sager på docket. Men Hasen mener, at konsekvenserne af North Carolina-beslutningen vil blive mærket med det samme. Retten ved nu ‘hvad fremtiden for gerrymandering vil se ud, hvis den ikke virker i Wisconsin- eller Maryland-sagerne’, har Hasen skrevet. Vi peger vejen til mørket.

Den føderale domstol fandt her, at North Carolina Rep. David Lewis, arkitekt for redistricting i Parlamentet, ‘anerkendte frit’, at han søgte at producere en potent politisk gerrymander. ‘Jeg tror, ​​at vælge republikanere er bedre end at vælge demokrater, så jeg tegner dette kort for at hjælpe med at fremme, hvad jeg synes, er bedre for landet,’ sagde Lewis. ‘Vi brugte (redistricting) kriterier for at opnå (politisk) fordel,’ indrømmede han. Retten sagde, at Lewis foreslog at ‘give partisan fordel til 10 republikanere og 3 demokrater fordi han ikke troede det var muligt at tegne et kort til 11 republikanere og 2 demokrater.’ Retten undervurderet ved at afslutte generalforsamlingen var ‘motiveret af invidious partisan hensigt.’

Det Moncler Outlet Online nordlige kongreskort, de føderale dommere hersker, var ‘planlagt og henrettet for at forankre republikansk kontrol.’ Staten fremlagde aldrig en legitim demokratisk, forfatningsmæssig eller offentlig interesse for at forsøge at retfærdiggøre den åbenbare diskrimination. Endelig henviste retten til et ekspertvidenskab, der afsluttede den ‘ekstreme partisanship bias (var) af historisk storhed, ikke kun i forhold til North Carolina historie, men (den) af USA.’ En sådan ‘alvorlig’ forvrængning af valgprocessen kunne ikke kvadreres med den demokratiske regering.

For et par måneder siden besluttede en anden føderaldomstol, at vores statslige lovgivningsmæssige redistricteringsplan, som også blev forsynet af generalforsamlingen, ‘repræsenterer den mest omfattende forfatningsmæssige racistiske gerrymander, der nogensinde er blevet ramt af en føderal domstol.’ Nogensinde. I 2016 blev den massive vælger ID-lov, som retten fandt undertrykt afrikanske amerikaners rettigheder med ‘kirurgisk præcision’, beskrevet af nationale eksperter som den mest aggressive valgforkæmpelsesindsats, der blev set i USA i et halvt århundrede.

Da generalforsamlingen besluttede at ‘reformere’ vores arbejdsløshedskompensationsprogram, indvarslede det den stejleste nedskæring til en statsplan i amerikansk historie. Over 170.000 Tar Heels mistede deres fordele, og kun 11 procent af vores ledige fortsatte med at modtage kompensation, lavest i landet. Da lovgivere eliminerede arbejdsindkomstskatkrediten og hævede skatteopgørelsen for hundredtusindvis af lavindkomst Tar Heels, modtog vi ‘den tvivlsomme skelnen’, ifølge Center for Budget og Politiske Prioriteter, at være den eneste stat, der nogensinde eliminerede dets EITC. ‘ Og dette er ikke at nævne HB2’s ‘banebrydende bigotry’.