NC ferieboliger

NC ferieboliger

Gode ​​byer vil være de fjerneste ting fra dit sind, når du ankommer til denne fantastiske oceanfront ejendom! Denne smukke sommerhus kommer med komfort på flere niveauer, som helt sikkert hjælper alle til at synke ind i ferierammen. Nyd afslappende i det rummelige store værelse med katedralloft og synlige bjælker. En vindeltrappe fører til et bonusrum / hems med havudsigt og dronning sovesofa. Velsmagende feriemåltider kan forberedes i det åbne køkken med morgenmadsbaren og nydes i spisepladsen.

Fire komfortable værelser er placeret på første niveau af hjemmet, og den ene har et beroligende boblebad. Efter at have taget en pause til at hvile fra alt det sjove på stranden, nyd nogle indendørs underholdning med 3 tv, 2 videobåndoptagere, en dvd-afspiller og stereo / cd-afspiller, der giver hyggelige timer. Trådløst internet med høj hastighed er Moncler Outlet Online også tilgængelig til din bærbare computer. Om aftenen kan du slappe af udendørs på dæk eller tage en dukkert i det afslappende boblebad.

Bølger Good Bye byder på praktisk under huset parkering og et godt oplyst udendørs bad Billige Moncler Outlet og brusebad, der er perfekt til rengøring, når du vender tilbage fra stranden. En grillkål grill er også tilgængelig for enhver grillende entusiaster. Reproduktion strengt forbudt. Website Services og Consulting leveret af LSI. Alle oplysninger på dette websted anses for at være pålidelige, men er ikke garanteret. Alle rimelige bestræbelser er gjort for at sikre, at oplysningerne på denne hjemmeside er korrekte, dog kan Outer Beaches Realty ikke holdes ansvarlig for fejl eller udeladelser.