NBC Stir Controversy Med ‘Black Women’ Series

NBC Stir Controversy Med ‘Black Women’ Series

Carol WatsonThe online verden har været summende med nyheder om denne uges serie om sorte kvinder, der vises på NBC Nightly News med Brian Williams. Der er allerede en hel del kontroverser om de emner, der skal dækkes fra både sorte mænd og kvinder på blogs (se her, her og her) og e-mail-blaster. Nogle var begejstrede for at afdække kampene og problemer, som ofte er de sproblemer, som sorte kvinder allerede har haft, og andre har været skeptiske over NBC’s motiver og splittelse. indflydelse af hip hop musiktekster, forskelligheden i uddannelse mellem sorte mænd og Moncler Outlet kvinder, brystkræft dødsfaldene for sorte kvinder og et kig på antallet af sorte kvinder, der aldrig bliver gift i forhold til antallet af hvide kvinder, der ikke taler .

Journalisterne der dækker historierne er utroligt talentfulde sorte kvinder, som jeg helt sikkert måtte kæmpe hårdt Moncler Outlet for at få selv disse 2 minutters segmenter til at løbe i fem på hinanden følgende dage. Men debatten om værdien og sammenhængen af ​​oplysningerne skaber stadig en storm blandt sorte forbrugere. Blacks fortsætter med at kræve et positivt og løsningsorienteret synspunkt fra medierne.

Baseret på kommentarerne og tilbagemeldingen (scroll til bunden af ​​dette indlæg) fejrer og besvarer de sorte forbrugere og kvinder især NBC’s anerkendelse af deres voksende betydning. De omfavner og glæder sig også over resultaterne af det sorte kvindelige talent, der arbejder på nyhedssegmenterne. At afdække kraften hos sorte kvinder og udviklingen fremad har værdi for markedsførere, som måske ikke allerede har fokus på dette segment. Købekraften, iværksætter- og uddannelsestendenserne og hovedet på husstandsroller er alle bragt frem i lyset i hele nyhedssegmenterne. De fleste multikulturelle agenturer har kendskab til disse styrker og tendenser i nogen tid, men det kan være nyheder for mærker og marketingfolk, der ikke allerede har tappet ind i denne værdifulde forbruger.

For mange sorte kvinder er klagen over nyhedsserien den konstante byrde for negativerne med ringe eller ingen løsning eller kontekst for årsagerne til forskellene. Mandagssegmentet sammenlignede sorte kvinder med hvide kvinder og sammenligner sorte kvinder med sorte mænd et mønster i nyhedsmedier, der gør den sorte forbruger forsigtig og tøvende over mediernes motivationer. Som essenseditor Angela Burt Murray sagde i en online kommentar, kan dette segment gøre en sort kvinde lyst til at skyde sig i hovedet.

Heldigvis giver onlineinterviews langt mere kontekst og information end de to minutters segmenter. Og tirsdagssegmentet på brystkræft gav langt mere kontekst og bemyndigelse af løsninger end mandagsaften på uddannelsesmæssige forskelle. Forhåbentlig vil resten af ​​ugen give mere balance og kontekst.

Den seneste undersøgelse af Procter og Gamble ’s My Black er Beautiful viste, at sorte kvinder definitivt er opmærksomme på og husker de negative og endimensionelle portrætter.

Alligevel gør den sorte kvindes betydning for at træffe købsbeslutninger for sig selv, hendes familie og nu hendes forretning, hende vital for nu og årene fremover. Markedsførere skal især være forsigtige med ikke at fremhæve de byrder, som disse forbrugere ved for godt og forfølge disse forbrugere ikke med påmindelser om deres udfordringer, men med fejring af deres resultater. Og det gør ikke ondt for at støtte de sorte mandlige modstykker, at sorte kvinder altid vil stå bag og rod for.

Medievinklen er lidt mere vanskelig. Der vil aldrig være enighed i vores samfund om værdien af ​​nyhedsdækning, som ikke altid er positiv for sorte kvinder eller sorte i almindelighed. Men der er ingen benægtelse af værdien af ​​debatten og samtalen, der kommer til overfladen som følge heraf. Erkendelsen af ​​denne underserved forbruger som en betydelig bidragyder forhøjer forhåbentlig svarte til at reagere positivt (eller negativt) på medierne som NBC, der træder ind i debatten. Det føjer ikke kun til samtalen, det er en anden mulighed for de sorte forbrugere at få deres stemmer og dollars hørt.