Navy admiral vil pålægge sig skyldig til at ligge i bestikkelse sag

Navy admiral vil pålægge Moncler Udsalg sig skyldig til at ligge i bestikkelse sag

Det er ekstremt sjældent, at en admiral selv får ansigt i straffesager. Rækkeformand Robert Gilbeau planlagde at indgive sit anklager ved en føderal domstols høring i San Diego i torsdag til en tæller om at gøre en falsk erklæring, sagde forsvarsadvokat David Benowitz. Admiral Gilbeau gjorde faktisk en falsk erklæring i løbet af en vigtig undersøgelse, ’sagde Benowitz i en erklæring. ‘I denne uheldige situation accepterer han ansvaret for de beslutninger, han har truffet og for hans adfærd.’ Benowitz nægtede at kommentere yderligere om, hvad løgnen involverede. Gilbeau står overalt fra prøvetid til flere måneder i fængsel, men Benowitz sagde, at han ville ‘kæmpe hårdt’ for at sikre sin klient en dekoreret søfarende bruger ikke nogen tid bag stænger. Gilbeau er ikke blevet pålagt som andre marine embedsmænd i tilfælde af at acceptere nogen bestikkelse fra Leonard Glenn Francis, med navnet ‘Fat Leonard’ på grund af hans brede omkreds. Entreprenøren har indrømmet sin Glenn Defense Marine Asia til at bribere embedsmænd med mere end $ 500.000 i kontanter, prostituerede, luksushoteller og en svimlende mængde andre gaver til marinens embedsmænd i bytte for klassificerede oplysninger. Disse oplysninger hjalp derefter det firma, som tjenester skiber Moncler Outlet Online enten at slå ud i konkurrencen ved at byde eller sende skibe til havne, hvor det kunne groft overbelaste Navy.Francis-selskabet, der har leveret brændstof, mad og andre tjenester til flådeskibe i Asien i to årtier overfiskede søfartsafdelingen med mere end 34 mio. USD ifølge retsdokumenter. Tre marine admiraler er blevet censureret for at acceptere ekstravagante gaver og middage, der koster tusindvis af dollars. Gilbeau har brugt 37 år i flåden og er stadig aktiv. Han blev tildelt bronze stjerne og lilla hjerte under 2007 irak surge. Naval Supply Systems Command. Han blev flyttet til stillingen, efter at flåden lærte, at han blev undersøgt. ‘Det ødelægger den tillid, som nationen placerer i os, og er en gener til Navy,’ sagde han. Richardson sagde, at flåden er fuldt samarbejde med Department of Retfærdighed i den undersøgelse, der hidtil har ført til overbevisninger fra mere end et dusin mennesker. ‘Vi skal holde os ansvarlige for de højeste standarder for adfærd og arbejde utrætteligt for at genoprette enhver skade, der er sket på disse vigtige relationer,’ Richardson sagde.