Navy admiral påstår skyldig til at ligge i bestikkelse sonde

Navy admiral påstår skyldig til at ligge i bestikkelse sonde

Det er ekstremt sjældent, at en admiral selv står over for en straffesag. I en høring i San Diego i torsdag stod Gilbeau foran dommeren med en lille fluffy hvide servicehund og fortalte retten faktisk, at han var skyldig som skyldig. Han afviste at kommentere efter høringen.Procedur Mark Pletcher sagde flere vil komme ud på sin dømmende høring 26. august, da beviset viser, at Gilbeau forsøger at vildlede undersøgelsen. sagde, at det også vil vise, hvordan han fortsatte med karakteren af ​​hans forhold til Leonard Glenn Francis, som har indrømmet at bribere marine embedsmænd med mere end $ 500.000 i kontanter, prostituerede, luksushoteller og et spændende antal andre gaver i bytte for klassificeret information for at hjælpe hans firma Glenn Defense Marine Asia.Francis firma, der har leveret brændstof, mad og andre tjenester til flådeskibe i Asien i to årtier overbillet maritime branchen med mere end 34 millioner dollars ifølge retsdokumenter. Gilbeau blev ikke opkrævet som andre Navy embedsmænd med at acceptere nogen bestikkelser. Pletcher sagde, at afgiften faldt sammen med beviset, Billige Moncler DunJakke og admiralen blev behandlet som enhver anden sagsøgt af hans rang. Navy embedsmænd. Halvdelen har påklaget sig skyldig. De omfatter en kommandør, der blev dømt til 78 måneder og beordret at betale $ 95.000 til refusion til flåden efter at have indrømmet han omdirigeret skibe til havne, hvor Glenn Defense Marine Asia kunne grovt overcharge Navy. Ifølge pleaaftalen indrømmede Gilbeau at han løj han fortalte efterforskere, at han aldrig havde modtaget nogen gaver fra Francis, med navnet Leonard, på grund af hans brede omgang. Gilbeau fortalte efterforskere, at han betalte halvdelen af ​​middagen, da han og Francis mødte tre gange om året. Han ødelagde også dokumenter, da han lærte af sonden i september Moncler Outlet Online 2013, ifølge plejeraftalen, ifølge retsdokumenter. Francis er blevet dømt og afventer dømmekraft. Forfølgere kan anbefale 12 til 18 måneder i fængsel for Gilbeau ifølge et anbringende aftale. Men forsvarsadvokat David Benowitz sagde, at han ville have svært ved at sikre sin klient, at en dekoreret søfartsmand ikke bruger nogen tid bag stænger. Den maksimale sætning er op til fem år i fængslet. Tre navy admiraler blev censureret for at acceptere fra Francis ekstravagante gaver og middage tusindvis af dollars.Prokursorer har sagt, at de undersøger så mange som 200 mennesker, men har afvist at sige, om nogen er af lige eller højere rangering end Gilbeau. Gilbeau har brugt 37 år i Navy og er stadig aktiv. Han blev tildelt bronze stjerne og lilla hjerte under 2007 irak surge. Naval Supply Systems Command. Han blev flyttet til stillingen, efter at flåden havde lært, at han blev undersøgt. Før det fungerede Gilbeau fra 2011 til 2013 hos Forsvarskontraktstyringsagentur International, hvor han var ansvarlig for den globale administration af Forsvarsministeriet de fleste kritiske kontrakter uden for De Forenede Stater States.Adm. John Richardson, chef for flådeoperationer, sagde, at Gilbeau ikke opfyldte de forventninger, som USA har af sine militære medlemmer. Beskytter den tillid, som nationen placerer i os, og er en forlegenhed over for flåden, sagde han. Richardson sagde, at flåden er fuldt samarbejde med Justitsministeriet i den undersøgelse, der hidtil har ført til overbevisninger fra mere end et dusin mennesker.