Navy admiral at pålægge sig skyldig til at ligge i bestikkelse sonde

Navy admiral at pålægge sig skyldig til at ligge i bestikkelse sonde

Det er ekstremt sjældent, at en Billige Moncler Sale admiral selv står over for en straffesag. I en høring i San Diego i torsdag stod Gilbeau foran dommeren med en lille fluffy hvide servicehund og fortalte retten faktisk, at han var skyldig som skyldig. Han afviste at kommentere efter høringen.Påstanderens Mark Pletcher sagde, at flere vil komme ud på sin dømmende høring den 26. august, da beviset viser Gilbeaus ‘pervasive forsøg på at vildlede undersøgelsen.’ Pletcher sagde, at det også vil vise, hvordan han fortsatte med at ‘nægte karakteren af ​​hans forhold’ med Leonard Glenn Francis, der har indrømmet at bribere navy embedsmænd med mere end $ 500.000 i kontanter, prostituerede, luksushoteller og en spændende mængde andre gaver i bytte for klassificerede oplysninger for at hjælpe hans firma, Glenn Forsvar Marine Asia.Francis ‘, der har leveret brændstof, mad og andre tjenester til flådeskibe i Asien i to årtier overbillet søfartsafdelingen med mere end 34 mio. USD ifølge retsdokumenter. Gilbeau blev ikke opkrævet som andre marine embedsmænd med at acceptere Billige Moncler DunJakke nogen bestikkelse. Navy embedsmænd. Halvdelen har påklaget sig skyldig. De omfatter en kommandør, der blev dømt til 78 måneder og beordret at betale $ 95.000 til refusion til flåden efter at have indrømmet han omdirigeret skibe til havne, hvor Glenn Defense Marine Asia kunne grovt overcharge Navy. Ifølge pleaaftalen indrømmede Gilbeau at han løj han fortalte efterforskere, at han aldrig havde modtaget nogen gaver fra Francis, kaldet ‘Fat Leonard’ på grund af hans brede omgang. Gilbeau fortalte efterforskere, at han ‘altid betalt for halvdelen af ​​middagen’, da han og Francis mødte tre gange om året. Han ødelagde også dokumenter, da han lærte af sonden i september 2013, ifølge plejeraftalen, ifølge retsdokumenter. Francis er blevet dømt og afventer dømmekraft. Forfølgere kan anbefale 12 til 18 måneder i fængsel for Gilbeau ifølge et anbringende aftale. Men forsvarsadvokat David Benowitz sagde, at han ville ‘kæmpe hårdt’ for at sikre sin klient en dekoreret søvagtsfører ikke bruger nogen tid bag stænger. Den maksimale sætning er op til fem år i fængslet. Tre marine-admiraler blev censureret for at acceptere fra Francis ekstravagante gaver og middage koster tusindvis af dollars. Anklagere har sagt, at de undersøger så mange som 200 mennesker, men har afvist at sige, om der er lige eller højere rangering end Gilbeau. Gilbeau har brugt 37 år i Navy og er stadig aktiv. Han blev tildelt bronze stjerne og lilla hjerte under 2007 irak surge. Naval Supply Systems Command. Han blev flyttet til stillingen, efter at flåden lærte, at han blev undersøgt. Før det fungerede Gilbeau fra 2011 til 2013 hos Forsvarskontraktstyringsagentur International, hvor han var ansvarlig for den globale administration af forsvarsministeriets mest kritiske kontrakter uden for USA. Adm. John Richardson, chef for flådeoperationer, sagde, at Gilbeau ikke opfyldte de forventninger, som USA har af sine militære medlemmer. ‘Det skader den tillid, som nationen placerer i os, og er en forlegenhed for flåden, ’sagde han. Richardson sagde, at flåden er fuldt samarbejde med justitsministeriet i den undersøgelse, der hidtil har ført til overbevisninger fra mere end et dusin mennesker.