Navne at overveje at erstatte Joe Moorhead

Navne at overveje at erstatte Joe Moorhead

Penn State Football er angiveligt bare dage væk fra en coaching søgning for at erstatte offensive koordinator Joe Moorhead som han tager hoved coaching job i Mississippi State. Det er ikke kendt på nuværende tidspunkt, hvis Moorhead vil træne i Penn State s skål spil.

Men hvad der er kendt, Penn State er ved at være på udkig efter en offensiv koordinator, og her er fire fyre at overveje, Moncler Outlet om du er James Franklin.

Det var altid en høj ordre at følge Chip Kelly i Oregon, men i et stykke tid gjorde Helfrich bare fint for sig selv og en eksplosiv Oregon-lovovertrædelse, der ikke ligger langt fra, hvad Penn State allerede kører. Helfrich var allerede i byen for at arbejde for FS1 som analytiker, så han har set Penn State tæt og personlig.

Hvis Penn State ønsker at gå på Moorhead-ruten igen og se ned ad rækken lidt uden for Power Five-konferencerne, er Sun Belt og Troy OC Kenny Edenfield måske ikke et dårligt sted at starte. Troy har tabt point på hold i et forhastet tempo, og endda lykkedes at slå LSU i Tiger Stadium tidligt i sæsonen og næsten slog Boise State. Troy har kun to tab på året, med en sejr over det så kendte Akron-hold i uge 1 for længe siden.

Penn State gik ind for at erstatte Bob Shoop med Brent Pry og kunne gøre det igen her med Rahne. Det kan have været fornuftigt for et år eller to siden, men Rahne har set sit lager falder mere end stigningen går fra QB til TE og langt mindre synlig end han engang var med medierne. Der er ikke tvivl om, at James Franklin har forsøgt at pumpe Rahnes fremtid Moncler Outlet Online som en OC i mere end en lejlighed, men det er svært at se svaret på en Moorhead-ledig stilling som en fyr, der allerede var på personale, før Moorhead nogensinde var der . Så igen ville han ikke være en dårlig leje, bare ikke toppen af ​​listen.

Hvis du vil have en quarterback vendt OC, der har været omkring mange point og venter på at bevise sig, er Harrell et godt valg. Tid i Oklahoma State og Washington State satte ham i kontakt med to af de mest eksplosive lovovertrædelser i spillet. Nu er han i Nord Texas som offensiv koordinator og quarterbacks træner, der kører en af ​​de højeste scoring lovovertrædelser i nationen. Er han klar til en endnu større optagelse?

Dette er den person, der sandsynligvis vil få jobbet, fordi der er en million træner derude og jeg har valgt fire.

I stedet tænk efter en James Perry. Som den tidligere offensiv koordinator i Princeton var han arkitekten for en meget succesfuld 2 QB i backfield-lovovertrædelsen, som omfatter elementer, Penn State har indarbejdet. Det er fornuftigt, da Moorhead var i Fordham, mødte han og hans medarbejdere med Perry og Princeton s personale. Perry blev hovedtræner i Bryant, og i løbet af de sidste tre spil har hans hold scoret 128 point. (Hans bror John er Bill O ‘Brien s bred modtager coach med Houston Texans.)