Navne af engle i Bibelen

Navne af engle i Bibelen

Bibelens elever eller bare engle generelt er nysgerrige efter navne på engle i Bibelen. Der er kun få navne på engle i Bibelen, der er nævnt direkte. De fleste andre navne kommer fra andre kilder, som strenge kristne tilhængere ville rabat. Så vi ser, at da Satan oprør mod Gud, hjalp Moncler DunJakke Michael med at kaste ham ud af himlen.

Michael anses også dødens engel, besøger hver sjæl, da den forlader denne verden og går til den næste. Han tillader sjæle en chance for at indløse sig selv og håber at modvirke Satan.

Englen Michael vejer også sjælen på sine skalaer og kontrollerer for at se, om det gode opvejer det dårlige, der er gjort på jorden i dette liv.

Endelig blev Michael også anset for at være protektorens helligdom i Det Gamle Testamente. Dette blev accepteret i en sådan grad, at jødiske ledere måtte kæmpe hårdt for at sikre deres folk ikke bede til englene om hjælp, men direkte til Gud. Begge gange er han set til at forlade fremtiden. Han er den engel, der dukkede op i Lukas, der annoncerede Jesu fødsler og Johannes Døberen.

I islam blev Gabriel den ene gud sendt for at afsløre Koranen til Muhammad og han talte med mange af profeterne. Han menes også at være en af ​​de tre engle, der besøgte Abraham, for at fortælle ham om Isakas fremtidige fødsel. Raphael fremgår af Tobits Bog, accepteret af romersk-katolske, ortodokse kristne og anglikaner. I denne bog erklærer han, at han har helbredende kræfter, og han ledsager Tobit søn, Tobiah på en rejse. Så han betragtes som skytshelgen for læger og rejsende. Han var den mest begunstigede, og troede, at han skulle være lig med Gud. I Bibelen fristede han Adam og Eva med æblet i en slanges skikkelse. Han var også ansvarlig for fristende Job blandt mange andre ulykker. Nogle passager i Bibelen beskriver Abaddon som et sted, som i helvede eller underverdenen eller bunden af ​​den bundløse pit. Andre beskriver Moncler Outlet Abaddon som dødens engel eller kongen i bunden af ​​den bundløse grav. Andre anser det for et andet navn til Satan eller Lucifer.

Tro det eller ej, det er alle navne på engle i Bibelen. Resten af ​​historierne om engle i Bibelen navngiver ikke englene. I nogle tilfælde kan lærde tildele historien til en af ​​de engle, der allerede er navngivet, ligesom Gabriel eller Michael, og i andre gange ved vi ikke, hvad navnet på engelen er. Andre navne på engle kommer fra andre kilder.