Navigere skæringspunktet for indsendelse

Navigere skæringspunktet for indsendelse

Jeg drog helvede ud af hendes FetLife profilbilleder: Der er en af ​​hende på knæene, arme bundet til en spredestang og en anden af ​​hendes nøgen på alle fire, iført et flot par Moncler DunJakke katteører og lapper mælk ud af en skål alle for blik på hendes Dominant mand.

Men da vi mødtes, havde hun bøjet mig over en undersøgelsestabell, da hun malet min røde rød og lilla med sine håndværktøj, den trofaste læderflogger, stikkende bambuskanaler og hendes yndlings træspaddel.

Kørte hjem i sin bil, spurgte hun, hvordan jeg følte mig om BDSM som feminist. Dette var ikke længe efter at have vist mig Billige Moncler Jakke Herre hendes bageste tatovering: ‘Ejendom af min mands fulde skotske navn’, en permanent hengivenhed til sin rolle som underdanige. Tidligere under vores scene på eksamenstabellen, før hun trak hendes trusser ned for den store blæk afslørede, havde hun prefaced, ‘Dette er lidt pinligt.’

Hendes nedre ryg er ikke min jurisdiktion, men jeg sidder som hendes passager i den anden ende af hendes spørgsmål. Jeg følte stinget på det varme sæde mod min allerede brudt bund. Så der var vi side om side i hendes Prius, reeling fra glæderne af samtykke, forhandlet Dominans og indsendelse og følelse som shitty asiatiske amerikanske feminister for at gøre det.

Hun stod ved en gaffel fra 80’erne, usikker på, om de skulle gå til venstre eller højre. Jeg stakede også på hendes spørgsmål. Jeg kontrollerede hurtigt Google Maps i den rigtige retning, og det pegede mig på dit standard argument: Underdanere har samme magt, fordi det er en tovejs gade. Når en under siger nej, kan Dom ikke gå. Men det var ikke nok. Ja, subs har samme magt i enhver sexhandling, vi accepterer, men vi er også belastet med at forsvare den kraft til dem uden for Dom-underforbindelser, og den byrde er en, jeg aldrig enedes om at navigere.

Hvad betyder det at være 1) en underdanig, 2) en asiatisk og 3) en kvinde? Det betyder, at min vagina bærer tre forskellige typer af undertrykte, ringere identiteter. Det betyder, at jeg skal arbejde tre gange så hårdt mod stereotype antagelser, at jeg ikke havde noget at sige i at skabe. Det betyder tredobbelte kræfter, der arbejder imod et folk, som konstant har brug for at retfærdiggøre deres empowerment en vægt, de med dominerende identiteter, der næsten aldrig behøver at bære.

Kvinder er allerede nødt til at bekæmpe den anatomiske forestilling om, at vores vaginer simpelthen ‘tager det’, at phallusens indtrængende kraft altid vinder, altid vinder noget, vi ikke har socialt bevidste asiatiske amerikanere, vi bærer en rickshaw med den fængslede kinesiske dukke type i slæb. Den asiatiske kvindelige fetish påtager sig en smuk, petit og sart personlighed. Vi er en naturlig underdanig delikatesse, wok kastede bare for den vestlige plade. Og de fodrer os uendeligt.

Som samtykke til underbud kommunikerer vi gennem et fysisk sprog af sadisme og masochisme. Visuelt vildlede, turister læser vores sprog som tegn på hjernevasket servitude, en dialog om misbrug og en monolog af højt feministisk svig.

Stadig fast ved gaffel, vi passeres af biler på begge sider. Nogle baserer os på vores forvirring, uforgivende af vores tøven for at gøre forkert.

Selvfølgelig ser ikke alle på behovet for at hæve og hakke over krydsene. Og for dem indsender jeg min helhjertede jalousi. Fordi jeg ikke kan teste race fetish som ‘bare en præference’ uden at høre det samme ‘er det et kompliment’ bullshit plejede at retfærdiggøre catcalling. Og så længe der er folk, der foretrækker mig for mit løb, er der mennesker, der tror, ​​at værdien af ​​en underdanig asiatisk kvindelig identitet vejer efter deres godkendelse.

Jeg går vild i min angst som en kinesisk amerikansk, BDSM praktiserende feminist. Ligesom min tatoverede ven føler jeg sig ofte skyldig i at underholde denne type sex, der bærer risikoen for at fortsætte tredobbelt stereotyper. Men jeg spores brødkrummerne og fandt oprindelsen af ​​denne skyld. Det er ikke fra mit ønske om at modtage Dominans eller give underkastelse, men fra fremmed, uden dom.

Jeg har oplevet en håndfuld gode dommere, men dommen var aldrig en af ​​dem. Dommen afskrev mig som naturligt svag og krævede, at jeg imødekom sin mening om min identitet. Men dommen glemte, at min magt ikke er i et sikkert ord. Det er i evnen til at vælge. Dommen glemte at vælge en rolle i soveværelset er et middel til min ende først og dets ende sidst.

Vi valgte den rigtige aften. Vi stoppede fumlende med retninger, spredte Martin Luther King Jr. Way, op Adeline Street og lige gennem de grønne lys på Shattuck Avenue, de velkendte gader mere tilgivende end zipping freeway.

Jeg ved, hvordan jeg føler om BDSM som feminist. Sikkerhed, hygiejne og samtykke tillader det, at jeg føler, at alle skal identificere, hvad han eller hun glæder sig over, og hvem der er distraheret af, hvordan disse identiteter kommer på tværs, skal bede om retninger.

Da hun trak op til min lejlighed, slog hun sin telefon igen for at finde ud af en vej tilbage til sit eget hjem i Hayward. Jeg takkede hende for turen.

Vi var begge enige om, at det ikke var helt op til os at kortlægge dette. Så meget som vi kan lide at komme til et sted i denne verden, hvor alle forstår komplekse seksualiteter, falder det på det dømmende at møde os der.