Naval Medical Center Camp Lejeune kæmper hjertesygdom

Naval Medical Center Camp Lejeune kæmper hjertesygdom

‘Vedligeholdelse af fitness og opretholdelse af mental sundhed er meget vigtigt for os,’ sagde farvestof. ‘Ikke alene, så vi kan udføre vores mission, men også så de kan fortsætte og leve langt Moncler DunJakke sunde liv bagefter.’

Centret gav pedometre og underskrevet personale op til en 5k race for at få dem ud og flytte til sig selv.

For nogle, ligesom hjerteanfald overlevende Cornelius Rowe, tog dagen en anden mening.

‘Skræmmende, det var meget skræmmende,’ sagde Rowe. ‘Jeg har aldrig forventet, fordi jeg er i sundhedssektoren, at jeg ville udvikle hjertesygdom. Og efter at have lidt et hjerteanfald, forestillede jeg mig aldrig, at jeg ville ende med at have åben hjerteoperation. ‘

Løjtnant Commander Dye er Rowes kardiolog, og de begge ønsker at videregive deres råd om hjertesygdomme, så det kan forhindres, før det bliver dødeligt.

‘Det kan ske for nogen,’ sagde Rowe. ‘Og ved det første tegn på et symptom, få det kontrolleret.’

Otteogtreds procent af hjertesygdomme kan forebygges, så benyt lejligheden til at få en hjerteprøve og komme ud og flytte denne måned.

Del dette: Klik for at dele på Twitter (Åbner i nyt vindue) Klik for at maile (Åbner i nyt vindue) Klik for at udskrive (Åbner i nyt vindue) MereKlik for at dele på Google+ (Åbner i nyt vindue) Klik for at dele på Pinterest Klik for at dele på Pocket (Åbner i nyt vindue) Del på Facebook (Åbner i nyt vindue) Klik for at dele på Reddit (Åbner i nyt vindue) WNCT TV 9 On Din side Moncler Outlet giver kommentar til at tillade konstruktiv diskussion om de historier, vi dækker. For at kommentere her anerkender du, at du har læst og accepteret vores Servicevilkår. Kommentarere, der overtræder disse vilkår, herunder brugen af ​​vulgært sprog eller raseri, vil blive forbudt. Vær venlig at respektere andres meninger. Hvis du ser en upassende kommentar, skal du flagge den, så vores moderatorer kan gennemgå.